1

Temat: Koła i cała reszta do wr450

Siema mam pytanie odnosnie kół i calej reszty potrzebnej do zrobienia z wr450 supermoto. Widzę, ze sa teraz opcje do kupienia uzywanych kol w cenie do 2000 zl. Mam zamiar na dniach kupic moto i pytanie czy dostepnosc calych kol uzywanych jest duza czy ciezko cos znalezc (pytam bo moze sie okazac ze sprzedadza sie te  ktore teraz sa dostepne). Pytanie tez ile bede musial wydac + - na całą reszte ? Pytam poniewaz nie chce kupic moto na kostkach i tak z tym zostac :)

2

Odp: Koła i cała reszta do wr450

Zwykle kola uzywane kosztuja do 3000 a co do dostepnosci to jak sie trafi. Z nowymi masz zawsze pewnosc ze beda.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

3

No właśnie dlatego podejrzewam ze 3500 - 4000 zł to minimum potrzebne na przerobienie croossa - supermoto. Muszę to poważnie przemyslec :/

4

Taniej bedzie kupic gotowe supermoto. Ile masz do wydania? Mam do sprzedania fajny motocykl.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

5

Do wydania mam do ok 15000 (najlepiej taniej). Wiem ze lepiej kupic supermoto ale niestety nie ma praktycznie zadnych ciekawych ofert. Co masz do zaproponowania ?

6

Daj tel na pw to zadzwonie

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

7

Albo po kosztach pomęczyć się i założyć koła od hondy cbr- wygląda nie najgorzej a cena przy fabrycznym zacisku to ok 600zł.