Odp: wr450, lc4,drz. Pomozcie :-)
tak już bywa. tylko się nasmaruj :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » wr450, lc4,drz. Pomozcie :-)
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
moje zdanie jest takie jeśli drz bez modów to tylko E/Y a jeśli ktoś jest nie wymagający to naprawdę i S zrobi swoją robotę
moje zdanie jest takie jeśli drz bez modów to tylko E/Y a jeśli ktoś jest nie wymagający to naprawdę i S zrobi swoją robotę
Zgadzam się ale mile widzianne jednak w wersji E lepszy tłumik bo te seryjne to straszne kowadło pogarszające osiągi ;)
Zresztą Yamaha do WR też daje takie gówno :(
Nie wiem jak KTM , Kawasaki czy Honda bo nie rozbierałem tych tłumików ale na plus wychodzi Husqa która chyba ma w dupie normy Uni europejskiej i seryjnie monotuje w miarę porządne przelotowe kominy :)
No tak tyle ze wersji E jak nie było nigdzie tak nie ma :) Moze wiecie z doswiadczenia za ile mozna kupic uzywane kola np do wr-ki tylko w naprawde dobrym stanie ? Sa jakies na allegro itd ale nie wiem jak one wyglądaja (moze prostowane badz inne historie). Mysle juz nad ocja kupienia crossa i przerobieia na supermoto ale niestety wiem ze wiaze sie to z bardzo duzymi kosztami :/ Mam cisnienie a ofert zadnych interesujacych nie ma :)
Dzięki za radę :) W tej kwestii nie mam doświadczeń :)
cross na supermoto czemu nie, to ile kasy będziesz musiał dołożyć uzależnione jest tylko od tego jaki stan chcesz osiągnąć. Ja poszedłem minimalistycznie gdyż:
do latania po czarnym mam "fajera" ale że teren jest kuszący zakupiłem "brz Y dala" i tu pojawiła się myśl -czemu by czasem nie spróbować- więc zakupiłem koła sm "zaadoptowane batony" i to na razie mi wystarczy.
No tak tyle ze wersji E jak nie było nigdzie tak nie ma :) )
tu masz mojego sprzeta, tyle ze troche daleko do siebie mamy
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=3054135386[/url]
No niestety Gdańsk od Katowic jest o jakies 400 km za daleko :P Stan jaki chce osiagnac ? Poki co byłbym szczesliwy kupujac wr450 czy drz E w dobrym stanie (nie mowie o idealnym) najlepiej juz w wersji supermoto. Moze pojade zobaczyc wr450 na kostkach i gdyby byla wporzadku to moze wezme i bede sie bawil w szukanie uzywanych kol itd . . .
[url]http://allegro.pl/yamaha-wr-450f-enduro-z-papierami-i3051736431.html[/url] Czy ktos zna ten motocykl ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » wr450, lc4,drz. Pomozcie :-)
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 82 zapytań