931

Odp: Humor

fistach napisał/a:

Bylem szczesliwy. Bylem tak szczesliwy jak tylko móglbym to sobie wyobrazic. Z moja dziewczyna spotykalem sie ponad rok i w koncu zdecydowalismy sie wziac slub. Moi rodzice byli naprawde zachwyceni i pomagali nam we wszystkich przygotowaniach do naszego wspólnego zycia, przyjaciele cieszyli sie razem ze mna a moja dziewczyna... byla jak spelnienie moich najsmielszych marzen. Tylko jedna rzecz nie dawala mi spokoju - dreczyla i spedzala sen z powiek... jej mlodsza siostra. Moja przyszla szwagierka miala dwadziescia lat, ubierala wyzywajace obcisle mini i króciutkie bluzeczki, eksponujace kraglosci jej mlodego, pieknego ciala. Czesto kiedy siedzialem na fotelu w salonie, niby przypadkiem schylala sie po cos tak, ze nawet nie przygladajac sie, mialem przyjemny widok na jej majteczki. To nie mógl byc przypadek. Nigdy nie zachowywala sie tak kiedy w poblizu byl ktos jeszcze. Któregos dnia siostrzyczka mojej dziewczyny zadzwonila do mnie i poprosila abym po drodze do domu wstapil do nich rzucic okiem na slubne zaproszenia. Kiedy przyjechalem byla sama w domu. Podeszla do mnie tak blisko, ze czulem slodki zapach jej perfum i wyszeptala, ze wprawdzie bede zonaty, ale ona pragnie mnie tak bardzo... i czuje, ze nie potrafi tego uczucia pohamowac... i nawet nie chce. Powiedziala, ze chce sie ze mna tylko ten jeden raz, zanim wezme slub z jej siostra i przysiegne jej milosc i wiernosc póki smierc nas nie rozlaczy. Bylem w szoku i nie moglem wykrztusic z siebie nawet jednego slowa. Powiedziala "Ide do góry, do mojej sypialni. Jesli chcesz, chodz do mnie i wez mnie, nie bede czekac dlugo" Stalem jak skamienialy i obserwowalem ja jak wchodzila po schodach kuszaco poruszajac biodrami. Kiedy byla juz na górze sciagnela majteczki i rzucila je w moja strone. Stalem tak przez chwile, po czym odwrócilem sie i poszedlem do drzwi frontowych. Otworzylem drzwi i wyszedlem z domu, prosto, w kierunku zaparkowanego przed domem samochodu. Mój przyszly tesc stal przed domem - podszedl do mnie i ze lzami w oczach usciskal mówiac "Jestesmy tacy szczesliwi, ze przeszedles nasza mala próbe. Nie moglibysmy marzyc o lepszym mezu dla naszej córeczki. Witaj w rodzinie!" ...A moral z tej historii... Zawsze trzymaj prezerwatywy w samochodzie....

masz fote tej siostry ?

Green

932

Morał +1

Hardcore - it's more than music...

933 Ostatnio edytowany przez punk891 (2013-02-21 21:31:14)

fistach
nawet jeśli to jest zmyślone to i tak nieźle się uśmiałem po przeczytaniu morału :)

@edit.
Hahaha, dopiero teraz zauważyłem jaki to dział ;x

Kawasaki KX250F

934 Ostatnio edytowany przez Koso (2013-02-21 20:45:50)

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/819/16529436347143112864919.jpg/]http://img819.imageshack.us/img819/4544/16529436347143112864919.jpg[/url]

-Nie dociskaj do końca, bo hamownie rozpie... ;D

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

935 Ostatnio edytowany przez raku (2013-02-21 21:19:26)

Dwóch facetów, przyjaciele od dzieciństwa.Jednak jeden jest niestety częściowo sparaliżowany i potrzebuje trochę pomocy w codziennym życiu.Pewnego dnia siedzą u niego na werandzie.
Sparaliżowany mówi:
-wiesz co mam pytanie-czy na prawdę jesteś moim przyjacielem?
-No jasne stary znamy się od dziecka wiesz że zrobił bym dla Ciebie wszystko.
-Wiem przyjacielu wiem, mam więc do Ciebie prośbę...czy przyniósł byś mi z piętra skarpetki?Robi się chłodno a wiesz że ja nie mogę tego zrobić.
-Stary nie ma o czym mówić, wiesz że skoczył by m dla Ciebie w  ogień.
-Dziękuje Ci mój przyjacielu

Facet idzie do góry otwiera drzwi od pokoju i staje oniemiały.Przed oczami ukazał mu się cudowny widok
Dwie córki jego przyjaciela, młode, jędrne ciałka, ubrane jedynie w bielizne.Facet nie może oderwać wzroku, targają nim wyrzuty sumienia-w końcu to córki jego najlepszego przyjaciela, poddaje się jednak instynktom i mówi...
-Wasz ojciec przysłał mnie żebym się z Wami przespał.
-Nie możliwe-mówi jedna.
-Nieprawdopodobne-mówi druga.
-No cóż jeżeli mi nie wierzycie zaraz Wam udowodnię...
Facet podchodzi do okna otwiera je i krzyczy...
-OBIE?
-Tak tak obie, DZIĘKI STARY

TEN mnie zabija zawsze jak go słyszę

Facetowi przez sen żona zaczęła wypowiadać jakieś imię Rysiek...
Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet doszedł do takiego samego wniosku.Aby to sprawdzić pewnoego dnia zamiast do pracy wszedł i ukrył się w szafie.Patrzy a tu żona idzie pod prysznic, szykuje się, układa włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka, w tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek...
Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne bujne włosy-jednym słowem bóstwo.Facet w szafie mysli ''jednak ten Rysiek to ma klasę'' Rysiek powoli zdejmuje koszule oraz spodnie-same stylowe markowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie.
Facet w szafie myśli ''Szlag ale ten Rysiek to jednak jest zajebisty''. Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę a tu same mięśnie sześciopak, duża klata, wysportowany i wyrzeźbiony, facet w szafie myśli '' ten Rysiek to ekstra gość''. Rysiek zdejmuje trendy bokserki a tu penis cudowny-pierwsza klasa.
''O żesz ten Rysiek jest rewelacyjny''...
W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi i rozstępy...
Facet w szafie myśli ... ''Ja pierdole ale wstyd przed Ryśkiem''

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

936

raku napisał/a:

Facetowi przez sen żona zaczęła wypowiadać jakieś imię Rysiek...
Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet doszedł do takiego samego wniosku.Aby to sprawdzić pewnoego dnia zamiast do pracy wszedł i ukrył się w szafie.Patrzy a tu żona idzie pod prysznic, szykuje się, układa włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka, w tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek...
Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne bujne włosy-jednym słowem bóstwo.Facet w szafie mysli ''jednak ten Rysiek to ma klasę'' Rysiek powoli zdejmuje koszule oraz spodnie-same stylowe markowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie.
Facet w szafie myśli ''Szlag ale ten Rysiek to jednak jest zajebisty''. Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę a tu same mięśnie sześciopak, duża klata, wysportowany i wyrzeźbiony, facet w szafie myśli '' ten Rysiek to ekstra gość''. Rysiek zdejmuje trendy bokserki a tu penis cudowny-pierwsza klasa.
''O żesz ten Rysiek jest rewelacyjny''...
W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi i rozstępy...
Facet w szafie myśli ... ''Ja pierdole ale wstyd przed Ryśkiem''

Hahahahah :DDD

READY TO >> TERROR

937

Dobre raku, szczególnie ten 2gi, haha!

938

Siedzi sobie babka z dziadkiem, oglądają telewizje. Nagle babka mówi:
- Te stary, a może byśmy się koniaku napili?
- E, babka, przecież już cały wypiliśmy! Nie ma ani kropli.
- Idź stary do piwniczki, może cos się jeszcze uchowało. Cóż było robić, poszedł dziadek do piwniczki, graty przesuwa, skrzynki -rzestawia. Nie ma. Przenosi worki z ziemniakami... i nagle Butelka! Podnosi cala zakurzona, przeciera trochę rękawem, czyta: KOŃJAK. Uradowany leci do babki. Usiedli nalali, wypili, znowu nalali, znowu wypili i tak cala buteleczka pękła. I ni stąd ni zowąd nagle wzięła ochota na dziki seks. Dziadek brał babkę to z tej to z tamtej strony, ona była raz na górze raz na dole, raz aktywnie raz pasywnie, robili to po francusku, hiszpańsku włosku, jak tylko umieli. Gdy nad ranem zmęczeni leżeli ciężko dysząc, ale szczęśliwi, babka mówi:
Dziadek, to chyba nas tak po koniaku tym wzięło. Zobacz, co to za marka. Dziadek wziął pusta butelkę do ręki, przetarł dokładne cały kurz i czyta:
Koń jak nie może, dwie krople na wiadro wody

SmKTM terrOR #136

939

[url]http://www.facebook.com/photo.php?v=454556861282330[/url]

Troszkę inne wykonanie niż pozostałe :)

Kawasaki KX250F

940

[url]http://www.youtube.com/watch?v=Kbltd4QQYPE[/url]

READY TO >> TERROR

941

Sucharem zajebie z rana :E

Dlaczego laptopy są czarne?
Bo ludzie je wykorzystują do pracy

Cagiva  SM 125-> Suzuki Rm 250-> Gasgas TXT PRO 280

942

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-e.ak/hphotos-ak-ash3/531823_10151161529590614_248938652_n.jpg

SmKTM terrOR #136

943

raku napisał/a:

... Facet w szafie myśli ... ''Ja pierdole ale wstyd przed Ryśkiem''

gatunkowe :) lepiej dbajcie o żony żeby się kiedyś przed Ryśkiem nie powstydzić

944

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-h.ak/hphotos-ak-ash4/267814_338817482888868_604795643_n.jpg

SmKTM terrOR #136

945

Hahahahahah POLEGŁEM

http://img.myepicwall.com/i/2013/02/6aef954fab0a8486b92f4eccda9d5a51.png?1361574111

READY TO >> TERROR