Temat: czarny silnik 2005 ? LC4 640
witam ma pytanko mam ktm 2005 roku i ma on czarny silnik czy to normalne czy powinien miec juz szary silnik dodam ze jest to prestige
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » czarny silnik 2005 ? LC4 640
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam ma pytanko mam ktm 2005 roku i ma on czarny silnik czy to normalne czy powinien miec juz szary silnik dodam ze jest to prestige
Farbrycznie powinien byc już szary (high flow) chyba nawet od 2002r. bądź najdalej od 2003r.
czyli mozliwe ze jest wsadzony od starszego modelu ?
Możliwe, jak również możliwe jest że to wcale nie jest 2005r pordukcji.
Hej. Od 2003 roku był szare silniki z głowicą High Flow. Może twój został pomalowany? Pokaż fotkę.
sprawdzalem po vinie i jest chyba :)
To daj tę fotkę.
na głowicy musisz mieć HIGH FLOW - jeśli taki napis nie widnieje to zmasz zwykłego 625ccm sprzed 2002 roku, albo rzeźba z silnikiem, albo z papierami...., a wyposażeniowo jest to prestige? dwa wydechy?
VIN:
VBKDUN4015M795393
World region:
Europe
Manufactured in:
Austria
Year:
2005
mam takie cos z tej strony [url]http://www.motoverse.com/tools/vinDecoder.asp[/url]
napewno jest napis high flow ale wydech ma jeden widocznie zmieniony bo jest leo3
mam jeszce pytanie co do oleju bo manuala nie posiadam a czy jest roznica lania oleju do czarnego a szarego silnika nie wiem jaki kupic motul ?
Wrzuc fote tego sprzeta
Wrzuc fote tego sprzeta
na dzien dzisiejszy nie posiadam jej na kompie ale jutro z mila checia wrzuce :)
czarnysm610 napisał/a:Wrzuc fote tego sprzeta
na dzien dzisiejszy nie posiadam jej na kompie ale jutro z mila checia wrzuce :)
Jak wrzucisz zdjecie silnik to wtedy bedzie mozna mniej wiecej stwierdzic co to i jaki olej lac bo czarnych HIGH FLOW nie było. a Czy MOTUL? kazdy olej bedzie w miare odpowiedni zeby tylko byl znanej firmy (castrol,motul,) itp bardziej rozchodzi sie o parametry i tak prawdopodobnie 10W40 lub 15W50
Pytasz o silnik a sprawdzasz numer ramy?
Jak już chcesz po numerach sprawdzać zobacz pod zębatką numer silnika.
Początkowa liczba to końcówka rocznika silnika.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » czarny silnik 2005 ? LC4 640
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 71 zapytań