Odp: Zmiana pompy hamulcowej Ktm 690 smc
Ale z Was KATofile :p
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Zmiana pompy hamulcowej Ktm 690 smc
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale z Was KATofile :p
Raku w takim razie chyba zrobie upgrade do hamulców bębnowych, co by nie było.. ;]
a ja mysle, ze zmiast kupowac lepszy hampel, to wkoncu odkrec kolka boczne i ogarnij moto bez wywrotek na prostej :P
a ja mysle, ze zmiast kupowac lepszy hampel, to wkoncu odkrec kolka boczne i ogarnij moto bez wywrotek na prostej :P
Dobrze Panie fistach, postaram się w tym sezonie ogarnąc jazdę na wprost, bez wywrotek, oraz w końcu zmieniac biegi wyżej niż w przedziale 1-2 :]
A wracając do tematu, ktoś jeszcze ma jakieś porównanie pomp na czterotłoczkowym zacisku?
Zmieniaj, to zobacze jaka jest różnica :) chodz po przesiadce z bandita gdzie hamulce były jak bebnowe to pewnie bede wniebowziety - z reszta jechałes to pewnie przyuwazyłeś ;]
Zgadza się, hampel w bandicie, jest bez obrazy śmiertelnie przerażający :-) w smc będziesz zachwycony. Jednak ja chciałbym mieć precyzyjniejsze czucie, zobaczymy jakie będą efekty.
Dzisiaj odebrałem pompy, ale to nie wystarcza by wszystko hulało, z tego co poszperałem w spare parts to wymiany są również czujnik hamulca, czujnik sprzęgła, przewód w oplocie sprzęgła, i z numerów katalogowych wychodzi mi że również przewód w oplocie hamulca... ja pierdole
O fuck, no czujnik hamulca rozumiem - może byc całkiem inny i w ori nie dac się wpiąc, ale przewód hamulcowy?? Czyżby połączenie pompa/przewód był inny, nie sądze..
według numerów katalogowych przewód hamulcowy ori w smc: 76513112000
natomiast w 690 Duke nr: 75613112000
Liczę że to jednak jakaś literówka, albo różnica w długości przewodu??? Okaże się przy montażu
O kurcze stary, czepiasz się szczegółów.
to zmień od razu na pomarańczowe w oplocie i będzie cacy ;)
według numerów katalogowych przewód hamulcowy ori w smc: 76513112000
natomiast w 690 Duke nr: 75613112000Liczę że to jednak jakaś literówka, albo różnica w długości przewodu??? Okaże się przy montażu
Czyżby różnica długości ;)
O kurcze stary, czepiasz się szczegółów.
Hecker według rysunków końcówki przewodów są takie same, masz może wiedzę czy ori z smc będzie pasował?
to zmień od razu na pomarańczowe w oplocie i będzie cacy ;)
Koso bez przesady jak będe potem go sprzedawał to nie będziesz chciał tyla za niego zapłacić :P
No ale to co faktycznie nie spasuje połączenie przewód z smc z pompą z duka? PRELUDE nawet jeszcze pewnie nie robiłeś przymiarki :)
Jeżeli kupuję tę pompę [url]http://www.ebay.pl/itm/POMPA-FRENO-BREMBO-RADIALE-RCS-15-COMPLETA-/270765497129?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item3f0ae19b29#ht_3832wt_952[/url] to również przewód do wylotu?
Czy czujnik stopu dołączony do tej pompy wystarczy?
No ale to co faktycznie nie spasuje połączenie przewód z smc z pompą z duka? PRELUDE nawet jeszcze pewnie nie robiłeś przymiarki :)
Jeszcze nie robiłem, choć tak jak pisałem wygląda na to że końcówka (przy pompie) powinna pasować - według rysunku, pozostałem elementy składające się na kompletny przewód mają te same numery.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Zmiana pompy hamulcowej Ktm 690 smc
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 77 zapytań