Odp: SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
no dokładnie, jak tak beda gadać to szkolenie ograniczy sie do powtarzania tego co robią inni :/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no dokładnie, jak tak beda gadać to szkolenie ograniczy sie do powtarzania tego co robią inni :/
Co tam kombinujecie?
Nie możemy zdradzić szczegółów bo to nielegalne wg. pzm ;-)
Jery takie informacje wyskakują z rękawa jak abdykacja Papieża tym bardziej że są jak to związek określa ........ aż boje się użyć tego słowa. będzie wiadomo na 100% to pierwszy się o tym dowiesz
Ktoś z forum był już u nich na szkoleniu, co z resztą opisywał na forum. Był jedynym Polakiem i przy każdej gadce pytano go czy skumał.
Jeśli będzie szkolenie dla Polaków, to zapewne będzie można rozmawiać po angielsku i po problemie. Nawet jak ktoś nie zna ang to jednak większość zna i przetłumaczy.
Ktoś z forum był już u nich na szkoleniu, co z resztą opisywał na forum. Był jedynym Polakiem i przy każdej gadce pytano go czy skumał.
Jeśli będzie szkolenie dla Polaków, to zapewne będzie można rozmawiać po angielsku i po problemie. Nawet jak ktoś nie zna ang to jednak większość zna i przetłumaczy.
W rzeczy samej.
Mialem pytac czy instruktorzy gadaja po angielsku. Skoro tak to nie widze problemu
jakieś takie oklepane logo mają
Mi pasuje taki sam termin co Francowi i pisałbym się i szkolenie po czeski bo z angielskiego to tylko dwa słowa znam :) mam autko na 4 motorki + 7 osób
Chętny na kwiecień:)
napisałem do Janka orientacyjną ilość zawodników z propozycja 2 terminów w kwietniu i 2 w czerwcu
jak odpowie, dam info
jest info od Janka, generalnie czeka na info o dostępności toru w Vyskovie (obiekt miedzy Ołmuńcem a Brnem, łatwy dojazd) żeby się nie rozpisywać wklejam jego maila:
"Hello, i wait for information from the circuit, if is there in one of this termin free, but sure will be, and we can do special supermoto academy just for you in english and polish, because my father could speak.
It will be in Vyškov, becuse there is also really good cross part.
It will be one all day training (if you want it also could be two days training)
Course including two instruktor, track (asfalt and cross part) and foto documentary, cost (for 4-6pilots) 70eur for one, and (for 6 and more pilot) 60eur for one.
If want more information, please write me question, and i hope i will write you possible termin as soon as possible.
Have a nice day,
Jan Zeman
"
to czekamy na info, ale jak są to takie koszty to ja piszę się, mam nadzieję że terminy to będą weekendowe :)
Trawer, terminy jakie mu zaproponowałem, napisałem w pierwszym poście
ok spoko :)
Może zatem jakaś lista wstępna?
Moze jak potwierdzi ktory termin.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 67 zapytań