31

Odp: SM z wloch

heh, już pewnie w tym momencie wszystkie włoskie strony z ogłoszeniami są inwigilowane :]

SMCR AKR

32 Ostatnio edytowany przez subek (2013-02-19 00:15:54)

Fistach, to pakuj manele i jedź, bo ci ktoś sprzątnie z pod nosa i będziesz żałował :)

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

33

subek napisał/a:

Fistach, to pakuj manele i jedź, bo ci ktoś sprzątnie z pod nosa i będziesz żałował :)

poki co rezerwacja na poniedzialek, a do poniedzialku nie ma go na miejscu, wiec nie sprzeda.
Minus jest taki ze euro podrozalo i nie ma Akrapa. Jak wszystko podliczy to wychodzi blisko 30k.

Huska 701 '17

34

Nie no wygląda na salonówke, ale czemu taka okazja? troche podejrzane, sprzedaje bo musi kupic meble czy co?

Suzuki Bandit 600 -> SMC 690

35

lepko napisał/a:

Nie no wygląda na salonówke, ale czemu taka okazja? troche podejrzane, sprzedaje bo musi kupic meble czy co?

koles z tego co slyszalem dosc dziany, ma jeszcze Fe501 i jakies inne moto na sprzedaz.
Wyjechal i raczej nie wraca juz do wloch, wiec kumpel mu sprzedaje. Sam mowil ze cena okazyjna i ze w tej cenie nie kupie.

Huska 701 '17

36 Ostatnio edytowany przez czarnysm610 (2013-02-19 01:14:15)

znalazłes w ogloszeniu te moto czy jakis znajomy Ci nagrywa sprawe? do wymeldowania na import nie powinien byc potrzebny twoj dowód, pytałes goscia po co mu Twoj dokument?,  aku to juz chyba podmienili dlatego laduja Bo moje aku za 60 zl druga zime w nieogrzewanym garazu i kreci luks bez zadnego wyjmowanie/ładowania.

525 EXC

37

a swojego czasu w usa były za 7500 dolców i taniej nowe ;x
teraz ciężko.
Powodzenia fistach ;)

Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

38

Piękny sprzęt, warto jechać, powodzenia!

https://www.bikepics.com/members/81

39

czarnysm610 napisał/a:

aku to juz chyba podmienili dlatego laduja Bo moje aku za 60 zl druga zime w nieogrzewanym garazu i kreci luks bez zadnego wyjmowanie/ładowania.

Tak zapytaj koniecznie czemu ładują akumulator w motocyklu który nie jeździ, to podejrzane :D

Husaberg FS 650

40

Sprzety czasami same zjadaja akumulator. Mialem tak w MV Aguscie

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

41

Też tak miałem w DRZ, cała instalacja wywalona aku został tylko żeby rozrusznik napędzać, a i tak go coś zjadało. Za to w Bergu mam seryjny aku od nowości i trzyma nawet teraz zimą bez problemu.

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

42 Ostatnio edytowany przez czarnysm610 (2013-02-19 19:42:22)

Husaj napisał/a:
czarnysm610 napisał/a:

aku to juz chyba podmienili dlatego laduja Bo moje aku za 60 zl druga zime w nieogrzewanym garazu i kreci luks bez zadnego wyjmowanie/ładowania.

Tak zapytaj koniecznie czemu ładują akumulator w motocyklu który nie jeździ, to podejrzane :D

Mój nie jezdzi  co roku  przez 5-6 miesiecy i nie ma potrzeby doladowywania.

525 EXC

43

Cena zajebista u mnie tutaj we Fr.niema szans za tą kasę. Co do akumlatora to normalne u mnie w quadzie tak samo jak nie jeżdżę 2miechy to kaput ale 15min i wszystko wraca do normy.Fistach zabieraj tego berga , wyglada na zdrowego w h..j!!!

smc 690 & yz250F & grizzly700

44

chcialbym... ale niestety nie wiem czy bede mial kiedy pojechac poki co.... no i zdaje sobie sprawe ze takiego rodzyna, szczegolnie w tej cenie juz nie znajde :/

Huska 701 '17

45 Ostatnio edytowany przez Dyzma/SM (2013-02-19 20:16:58)

fistach napisał/a:

chcialbym... ale niestety nie wiem czy bede mial kiedy pojechac poki co.... no i zdaje sobie sprawe ze takiego rodzyna, szczegolnie w tej cenie juz nie znajde :/

Jak to nie jest jakiś wałek to na prawdę jest okazja tu masz dla przykładu co można znalezć u mnie(http://www.leboncoin.fr/motos/430277998.htm?ca=12_s)oblukaj jest kilka ale nie w tym stanie i cenie!

smc 690 & yz250F & grizzly700