Odp: Nadrabiając zaległości
Na razie nie mówimy o jakimkolwiek sporcie :) Jeżeli zaś chodzi o poczynania Agaty to gdzie jej nie było? :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Nadrabiając zaległości
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na razie nie mówimy o jakimkolwiek sporcie :) Jeżeli zaś chodzi o poczynania Agaty to gdzie jej nie było? :D
Cześć.Nawiązując do tematu kobieta i motocykl - po Warszawie jeździ Pani DZR-ą , widziałem ją już dwa razy. Wiec I Kobieta na SM-ie.
Ja wiem o wlascicielce kwiaciarni, ktora lata na DRZcie. Moze to ta sama? Nawet proponowalem jej udzial w treningach ale najwyrazniej nie byla zainteresowana.
Pewna Karolina którą znam od dawna lata na DR-zet od 3 lat i miała supermoto jak jeszcze niektórzy mówili na to enduro hehe ;)
Mój wywód nawiązuje raczej do tego, że dziewczyny raczej ścig lub chopper
Panowie przyprowadzcie panie na trening :)
Żeby nie było, że nie dotrzymuję słowa wreszcie udało mi się zdać ten cholerny egzamin zatem zapowiada się, że przyszły sezon spędzę na nieco większej krówce aniżeli moja żółta maszkara. Niemniej jednak nie zamierzam się jej pozbyć i wciąż pozostanie moim wiernym kompanem w trakcie dojazdów do pracy :)
Ps. Nieco więcej o przemyśleniach w trakcie egzaminu pozwoliłam sobie zebrać w postaci opowieści na moim blogu: http://zmija.riderblog.pl/Zaledwie_o_krok_od_spelnienia_marzen,b412.html
Gratulacje !!! Przy najbliższej okazji stawiasz flakona :)
GRATZ!!
Stawiasz 2 flakony :) czym prędzej tym lepiej :)
miejsce dostarczenia flakonów znasz :)
Dostarczenia? A co ja dostawca pizzy na skuterze, że mam jedynie dostarczyć? Jakbyś rzekł coś o konsumpcji to może jeszcze bym się zastanowiła a tak... :P
Stawiasz 3 flakony! ;> W takim razie ja zaproponuję wypicie ich ;>
Dostarczenia? A co ja dostawca pizzy na skuterze, że mam jedynie dostarczyć? Jakbyś rzekł coś o konsumpcji to może jeszcze bym się zastanowiła a tak... :P
przyjedz to skonsumujemy :D
Jakub zapraszamy również :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Nadrabiając zaległości
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 72 zapytań