Odp: Najbardziej żenujące "motocyklowe" teksty, jakie słyszeliście :)
te zdjęcie mnie rozj*bało hahahahaha ;-D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Najbardziej żenujące "motocyklowe" teksty, jakie słyszeliście :)
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
te zdjęcie mnie rozj*bało hahahahaha ;-D
Dobre hasło na koszulkę / bluzę.
ojjjjjj irytują te teksty strasznie, są żenujące. Ja nie wiem kto je wymyśla, najbardziej mnie irytuje to, że niektórzy ludzie jazde na moto uważają za swoją życiową misje, powinność, że są ponad, to nie są zwykli ludzie.. to są MOTOCYKLIŚCI !!
ojjjjjj irytują te teksty strasznie, są żenujące. Ja nie wiem kto je wymyśla, najbardziej mnie irytuje to, że niektórzy ludzie jazde na moto uważają za swoją życiową misje, powinność, że są ponad, to nie są zwykli ludzie.. to są MOTOCYKLIŚCI !!
hehe.. rozumie jak ktoś lubi jeździć, ale niektórzy przesadzają :D
Ja nie wiem kto je wymyśla, najbardziej mnie irytuje to, że niektórzy ludzie jazde na moto uważają za swoją życiową misje, powinność, że są ponad, to nie są zwykli ludzie.. to są MOTOCYKLIŚCI !!
+1
można przypuszczać, iż 90% tych tekstów wymyślaja ludzie w przedziale wiekowym 16-22 którzy kupili sobie moto i myślą, iż oszukali śmierć
Długo tego szukałem
Każdy chłopaczek w przedziale wiekowym 12-16 lat jeżdzący na kiblu czuje się jak praffdziwy motocyklizda i LWG i Malina brat i peace yo.
Kiedyś mnie sąsiad pyta czemu przebrałem się za rycerza, bo miałem na sobie zbroje foxa:)
Kiedyś mnie sąsiad pyta czemu przebrałem się za rycerza, bo miałem na sobie zbroje foxa:)
Ja zawsze ucinam głupkowate komentarze prostym - "wypierdalaj", zawsze pomaga
Myślę że za tymi tekstami stoi ta osoba: [url]http://www.youtube.com/watch?v=YxtUoje_Bj4[/url]
hehe... Dlatego jeżdżę Derbi :D
To z mojej strony tekst mojej mamy jak kupuje cokolwiek "do" SM'a czy np.część ubioru np:
Kupiłem zbroje "A będziesz w tym jeździł,nie dość,że jak żółw ninja wyglądasz to jeszcze bydą się śmiać z ciebie"
Kupiłem rękawice "A po co za to kasę wyrzucasz i jeszcze z tymi ochraniaczami to bydziesz ywglądał choćby.."
Chcę żeby kupili GoPro jako prezent "A kaj tą kamerę zamocujesz? - No jak to kaj na kasku lub gdzieś na "Małej"- Jak to bydziesz na kasku mioł to to bydzie śmiesznie wyglądać przecież-AA tam godosz"
Jeszcze będą podobne świeższe teksty jak będą nakolanniki i buty na SM więc.^^
I btw.ale i tak wychodzi,że stawiam na swoim ;)
hehe... Dlatego jeżdżę Derbi :D
Hahaha ja tak samo :D
'Motocykl jest jak wódka , poniżej pol litr szkoda kupowac''
Denerwujace sa takie teksty to oni jeżdza po to, żeby sie pochwalic ? nawet z 50 mozna odczuc przyjemnosc z jazdy wiadomo ze nie w tym stopniu, ale to nie jest po to ze chodzi o wieksza pojemnosc i reputacje kolegów spod sklepu, ktorzy oznajmaija wszystkim ze masz 1000 i jestes najlepszy .
ale o WSZYSTKICH młodych mowice ze jezdza na kiblach i maja pasje 1 sezonowa, a moze jest miedzy nimi to 10-40% którzy kochaja to naprawde od małego. Jak byłem malutki to jakoś nie uśmiechało mi sie moto , ale kolega kupil simsonka i jak mnie przewiózł od razu wiedziałem ze to jest to i pasja pozostala do dzisiaj i nawet z dnia na dzień sie powiększa:D
Nie obchodza mnie tez teksty innych i odpowiadam krotko zwiezle i na temat "spier*****" albo zdaza sie wymyslic taki tekscik czasem na szybko ze nie odzywaja sie i odchodza. ale wazne dla mnie to jest ze to pasja i kocham to robic
heroineXrace napisał/a:hehe... Dlatego jeżdżę Derbi :D
Hahaha ja tak samo :D
'Motocykl jest jak wódka , poniżej pol litr szkoda kupowac''
Denerwujace sa takie teksty to oni jeżdza po to, żeby sie pochwalic ? nawet z 50 mozna odczuc przyjemnosc z jazdy wiadomo ze nie w tym stopniu, ale to nie jest po to ze chodzi o wieksza pojemnosc i reputacje kolegów spod sklepu, ktorzy oznajmaija wszystkim ze masz 1000 i jestes najlepszy .
ale o WSZYSTKICH młodych mowice ze jezdza na kiblach i maja pasje 1 sezonowa, a moze jest miedzy nimi to 10-40% którzy kochaja to naprawde od małego. Jak byłem malutki to jakoś nie uśmiechało mi sie moto , ale kolega kupil simsonka i jak mnie przewiózł od razu wiedziałem ze to jest to i pasja pozostala do dzisiaj i nawet z dnia na dzień sie powiększa:D
Nie obchodza mnie tez teksty innych i odpowiadam krotko zwiezle i na temat "spier*****" albo zdaza sie wymyslic taki tekscik czasem na szybko ze nie odzywaja sie i odchodza. ale wazne dla mnie to jest ze to pasja i kocham to robic
Frajda z jazdy Sendą był do póki nie przejechałem się apkąrs 125 kumpla. Potem depresja, frustracja itp. i wreszczie zakup Cr'ki 125 :P
Mi cała rodzina zawsze mówi po co ci motor kup se auto
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Najbardziej żenujące "motocyklowe" teksty, jakie słyszeliście :)
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 76 zapytań