Odp: Humor
Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Humor
Strony Poprzednia 1 … 57 58 59 60 61 … 114 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Małżeństwo uprawia stosunek po czym żona do męża:-Kochanie ja w ogóle nie mam orgazmu. Nie mam z tego przyjemności. A może zatrudnimy murzyna i będzie mi tańczył, co?Mąż się zgodził. No i jest ten Murzyn i tańczy, małżeństwo nadal się kocha i żona znowu:- Skarbie znów nic, nie mam orgazmu. Mąż zrozpaczony nie wie co zrobić. Więc żona na to:-Kochanie a może zamienisz się z murzynem i Ty będziesz tańczył? Mąż myśli i myśli no i się zgodził. Mąż tańczy, murzyn kocha się z jego żoną. Kobieta jeden orgazm, drugi, jęczy jak szalona. Na to wszystko mąż krzyczy:-WIDZISZ MURZYN TAK SIĘ TAŃCZY!!!!!
Małżeństwo uprawia stosunek po czym żona do męża:-Kochanie ja w ogóle nie mam orgazmu. Nie mam z tego przyjemności. A może zatrudnimy murzyna i będzie mi tańczył, co?Mąż się zgodził. No i jest ten Murzyn i tańczy, małżeństwo nadal się kocha i żona znowu:- Skarbie znów nic, nie mam orgazmu. Mąż zrozpaczony nie wie co zrobić. Więc żona na to:-Kochanie a może zamienisz się z murzynem i Ty będziesz tańczył? Mąż myśli i myśli no i się zgodził. Mąż tańczy, murzyn kocha się z jego żoną. Kobieta jeden orgazm, drugi, jęczy jak szalona. Na to wszystko mąż krzyczy:-WIDZISZ MURZYN TAK SIĘ TAŃCZY!!!!!
Padłem :D hahaha :D
img
+1
[url]http://forum.supermoto.pl/topic22626-wr-450f-z-2006r-and-hd-xl-883-iron-p4.html[/url]
W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża. Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba, że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi, więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża.
Na pierwszym piętrze wisi tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej.
Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej.
Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała ? ale wyżej, to musi być już zajebiście.
Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej.
Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku"- No niesamowite, wręcz cudownie- pomyślała kobieta ? ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?!
Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym piętrze nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam babom za ch*ja nie można dogodzić.
[url]http://forum.supermoto.pl/topic22626-wr-450f-z-2006r-and-hd-xl-883-iron-p4.html[/url]
::DD
Ja tam nie widze nic śmiesznego poza jednym obrazkiem z murzynem ;D
Wchodzi narkoman do piekła i widzi pole marihuany.
Zrywa wszystko.
Nagle słyszy głos diabła:
- tam masz narwane
Narkoman rozgarnia i suszy.
Na to diabeł:
- tam masz wysuszone
Narkoman idzie i kręci blanty.
Za chwilę słyszy diabła:
- tam masz blanty gotowe
Narkoman bierze największego blanta i mówi:
- masz ognia?
- jakbym miał ognia to tu byłby raj!
Rynek dużego miasta.
Jakieś występy.
Gdzieś z tyłu pośród stojących widzów rozlega się nagle:
– Hej, kolego!
Nieco dalej ktoś odwraca głowę.
– Kto, ja?
– Tak, ty...
– Nie jesteśmy na "ty"!
– O, sorry, kolego.
– Nie jestem twoim kolegą!
– Słuchaj, przyjacielu.
– Ani przyjacielem!
– Posłuchaj mnie, gościu…
– Nie jestem żadnym "gościem"!
– No to jak mam…
– "Proszę pana"…
– OK, więc proszę…
– ... "szanownego".
– Dobra, k..., a więc proszę szanownego pana…
– Dobrze, dobrze…
– Czy szanowny pan widzi tamtego małego szczyla?
– Tego, który wsiada na motor?
– Tak, właśnie tego.
– Widzę.
– No więc chciałem powiedzieć, kiedy byliśmy jeszcze przy "kolego" on akurat opierdalał wielce szanownemu panu kieszenie i torbę. Nie ma za co!
[url]http://kontakt24.tvn.pl/temat,dwie-godziny-zabawy-w-berka-policja-w-pogoni-za-mala-swinka,76412,html?categoryId=496[/url] :D
Nie jestem tutaj na bieżąco więc możliwe, że było już.
1.
Jedzie facet z dziewczyną samochodem, w pewnej chwili mówi to dziewczyny, która kieruje:
-Słuchaj, jak dalej tak będziesz jechała to coś Ci się stanie.
-Ale o co Ci chodzi, przecież powoli jadę !
- No właśnie ... Jak nie przyspieszysz to Cię jebnę.
2.
Dzwoni baba do lekarza i pyta: " W jakich porach pan przyjmuje ".
A lekarz: " W sztruksach ".
3.
Przychodzi facet do baru. Patrzy, a przy ladzie siedzi dziewczyna, ładna, zgrabna i wszystko co tam trzeba. Bez namysłu podchodzi do niej i zagaduje:
- No hej, zatańczysz?
- Bardzo chętnie.
- To wypierdalaj, bo chcę usiąść.
Strony Poprzednia 1 … 57 58 59 60 61 … 114 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Humor
Wygenerowano w 0.076 sekund, wykonano 63 zapytań