4,516

Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay

Mam takie pytanko, czym różni się zwykłe LC 4 od tego egzemplarza? [url]http://tablica.pl/oferta/ktm-lc4-er-600-p-cross-kross-enduro-625-640-doinwestowany-okazja-CID5-ID1wULR.html#89f4fa5e87;r:;s:[/url]

Zastanawiam się, bo mam dostęp o kół od LC4 za 1400zl, więc cena wyszła by bardzo ciekawa, nawet gdyby trzeba było coś dołożyć

Od razu przepraszam jeżeli ktoś o niego już pytał

4,517

Mój już 5 letni ma nie wiele ponad 5 tysięcy przebiegu . I już nie raz ktoś mi wmawiał ,że mam kręcony licznik itp. itd. :/
Rozumiem , że każdy jest ostrożny kupując używany motocykl ale niektórzy szukają dziury w całym.

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

4,518

wiadomo że lc4 to nie turysta ale to wychodzi 1000 km rocznie. tyle to można zrobić w 3 weekendy. jeszcze jak miał kilku właścicieli to nie wierzę że każdy jeździł tylko po bułki do sklepu.

ktm 640 lc4 sm

4,519

Dużo ludzi kupuje moto, po czym stwierdzają, że nie mają na tą zajawke wystarczająco dużo czasu i sprzedają ze znikomym przebiegiem. Co w tym dziwnego ..

READY TO >> TERROR

4,520

Olaff nic w tym dziwnego nie ma, gdyby nie to, że większość motocykli na allegro i innych portalach jest sprzedawana pod tym "pretekstem". Każdy nie ma czasu na jazdę, a jakoś motocykli jest coraz więcej ;-D

4,521

Mnie osobiście takie przebiegi śmieszą, sam robie ok 15k w sezonie i latam tlyko w ładną pogode.Jedno co zauważyłem to że nowsze motocykle paroletnie mają nalatane więcej kilometrów niż starsze i jedna myśl narzuca się sama.

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

4,522

Dokładnie Koso, jak się wejdzie na allegro i przeglądając ścigacze to większość R6, Zxr , CBR z 99r i trochę starsze, mają magiczne przebiegi po 30 tysięcy ;-D

4,523 Ostatnio edytowany przez kwkm (2013-02-13 23:51:18)

Koso, (glacuś,może Ty też) młody jesteś i nie cierpisz na brak czasu, kiedyś będziesz miał robotę i rodzinę i problemy itp na głowie to nie będzie Cię to śmieszyc, naprawdę jest wielu ludzi na tym świecie którzy używają motocykla kilka razy w roku. Wygląda to tak: lubię motocykle, stac mnie na nie, ale nie mam czasu regularnie jeżdzic, mam takowego na stanie, bo lubię, niech sobie stoi, jak przyjdzie moment że znajde czas, to on czeka, wsiadam i jadę. Może trochę kolokwialnym językiem napisane, ale tak bywa. Dobry mój ziom ma kawe nv 900 kupiony z salonu z pod stępla u niego już 4 lata i 3k przebiegu ledwo.

Wiadomo, że często gęsto wał za wałem, ale nie raz można się grubo pomylic, wrzucając wszystko do jednego wora.

SMCR AKR

4,524

+1

KTM 690 SMC-sprzedany:)
Szukam-kupie Honde CR-CRF w pelnej specyfikacji SM odpicowana cena do 35tys

4,525 Ostatnio edytowany przez Koso (2013-02-13 23:57:27)

Kwkm nie zgodze się, myślę że jak ktoś coś lubi to na wszystko znajdzie czas, Wujek na swoim Dlu 650 robi podobne przeloty, ma czas na prowadzenie firmy, rodzine i częste wyjazdy na wakacje.

ZAmiast siedzieć i pić piwo przed telewizorem, to wystarczy założyć kąbiak i polatać.

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

4,526

Chwała Twojemu wujkowi że jest tak ogarnięty, bo najwyraźniej pełni tylko funkcje prezesa w swojej firmie, ale wyobraź sobie że co dzień jesteś od 5-6 na nogach, wracasz 21-22 i tak od pn do pt, sobota jeszcze jakiś wyjazd organizacyjny, co by zaplanowac przyszły tydzień we firmie a w niedzielę pasuję jeszcze papierkowe sprawy ogarnąc.Nic z niczego się nie bierze. Ktoś ma w życiu fart, ktoś musi zapierdalac, aby się ustawic. To nie początki kapitalizmu gdzie nawet gównem się handlowało i szło. Niektórzy od zera zaczynają bo nikt ich nie "popchnął" i niestety na swoim wpierw 3a zapierdalac, żeby kiedyś miec może czas na prezesowanie jak Twój wujek. Jeśli nadal nie rozumiesz, to może za kilka lat zmienisz zdanie, ot tyle w offtopie.

SMCR AKR

4,527

Koso napisał/a:

Kwkm nie zgodze się, myślę że jak ktoś coś lubi to na wszystko znajdzie czas, Wujek na swoim Dlu 650 robi podobne przeloty, ma czas na prowadzenie firmy, rodzine i częste wyjazdy na wakacje.

ZAmiast siedzieć i pić piwo przed telewizorem, to wystarczy założyć kąbiak i polatać.

Łatwo się mówi z punktu widzenia młodego człowieka, ale KWKM mówi prawdę.
Jeśli ciężko pracujesz a w dodatku w życiu dzieją się różne rzeczy osobiste czy rodzinne  (w końcu na każdego przyjdzie czas) to ciężko znaleźć czas na przyjemności takie jak regularna jazda na moto.
Ciekawe czy jak  będziesz miał zonę po porodzie, która będzie ledwo chodzić, a dziecko będzie kwilić co 2 godziny, czy wtedy znajdziesz czas żeby realizować swoje pasje i wykręcić te 15tyś co regularnie od 19 lat co sezon wyjeżdżasz.
Ja w 2012 zrobiłem 1,5 tys. W 3 dni.

Aha, i też mam podobnego wujka. Mój ma 47 lat. I wiem że nie zawsze miał tyle czasu.

"Kocham Fałki i pachnące cwajtakty"

2004 KTM 125 SX
Poszukiwania godnego SM

4,528

ja nawet lubię ale nie znajduję czasu, moja kariera w 2012: Z900 nowy silnik składany całą zeszłą zimę, jeszcze na dotarciu - 2200 km, WR450 - 700 km, GG TXT trial - 3 wyjazdy po ok 45 minut, co robię nie tak...?

4,529

hanskloss napisał/a:

co robię nie tak...?

Próbujesz w naszych "pięknych" realiach zarobic na godny, trochę ponadprzeciętny byt? i to Cie pochłania.

SMCR AKR

4,530

Hanklos za duzo masz i nie wiesz czym jezdzic : DD

UrbanStreetWorkshop
#444 KTM 530EXC Supermoto
         KTM 300EXC enduro
https://www.youtube.com/user/yamahadt1998