Temat: WR 450f SM
witam :)
jak zapewne większość z Was pamięta jakiś czas temu stałem się szczęśliwym posiadaczem "wyremontowanej" WR-ki 426 :)
motocykl zrobiony od A do Z ... był to pierwszy motocykl tego typu; do tej pory przez wiele lat dosiadałem tylko i wyłącznie "plastiki", obawiałem się jak to będzie tzn moc pozycja prowadzenie itp.. nacieszyłem się nim tyle co nic (czyt. 80km) .. ale to to przypadło mi do gustu.. oczywiście na początku miałem mieszane uczucia ale szybko się to zmieniło :) maszyna daje ogromną radość z jazdy, nie trzeba zapier*alać żeby poczuć się jak w niebie :P jeżdżąc sportem zawsze ograniczał mnie lekki strach przed lataniem na gumie.. (wiadomo co się dzieje z tego typu motocyklem gdy zaliczy się glebę); tutaj mogłem sobie pozwolić na wszystko, od dawna nie miałem banana na mordzie podczas jazdy... koniec srania, sorry ale musiałem :P doła mam po sprzedaży 426.. powód - pojawił się u mnie problem z biodrem co znacznie utrudniało mi rozruch motocykla.. te parę km, które zrobiłem wystarczająco wpłynęło na to aby dalej pozostać przy SM :) zamysł był taki - sprzedaję motocykl (Peka dbaj o nią !!! ), samochód przyczepka i zapieprzam czym prędzej do naszego forumowego kumpla Hansaklosa.. niestety ktoś był przede mną i motocykl najprawdopodobniej w najbliższym czasie zmieni właściciela... :(
także Panowie sprawa wygląda tak - szukam zadbanej WR-ki 450 F na SM od 2004 roku, liczę również na uczciwego sprzedającego.. nie chciałbym aby spotkało mnie znów to samo ...
kasa do wydania ? powiedzmy jakieś 16-17 kilo
jak poprzednio tak i teraz liczę na Waszą pomoc !
ps ktoś zna sprzęta ? ewentualnie mógłby podjechać zobaczyć czy warto w ogóle samochód odpalać ?
[url]http://tablica.pl/oferta/yamaha-wr-450f-supermoto-okazja-CID5-ID1J6eN.html#696ccbdc0e;r:;s:[/url]
z góry dziękuję za pomoc !
pozdr Baham