16

Odp: MRF Team wita.

Powitać

17

Siema :)

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

18

Chyba sie w Rusocinie wydzielismy.
Pitbike'i fajna sprawa. Mialem okazje scigac sie w lidze w 3miescie i bylo naprawde miodnie. Moze nie jest to poziom adrenaliny jak w SM, ale walnac wyscig z kolegami zaraz po wieczorynce to fajna sprawa :)
Szkoda ze zainteresowanie nikle bylo i w tym roku chlopaki w Trojmiasta nie zrobili ligi.
Pozdrawiam

"Kocham Fałki i pachnące cwajtakty"

2004 KTM 125 SX
Poszukiwania godnego SM

19 Ostatnio edytowany przez Koso (2013-02-11 01:37:34)

Hustler13 napisał/a:
BolekZKO napisał/a:

Można gdzieś na Koszalinie polatać takim Pitbikem ? ;)

Wszędzie można, ja latałem po mieście na gumie z podrobioną papierową rejestracją. Jeździłem też na miastowym dirt parku itd.
Zabawa przednia :) Ja zrobiłem sb homologacje miastową- lampa ufo za 60zł + małe aku nad silnik + lampka rowerowa na tył dla niepoznaki i pięknie wydrukowana tablica z papieru. Z 5 kontroli i nic...
Najlepsi i tak są ogarnięci policjanci, którzy chcieli mi zabrać dowód rejestracyjny jak terroryzowałem okolice :D

Koło domu mi często po chodniku zapier... ;D a chodzi jak duże pojemności

Tak w ogóle to witam nowego użytkownika ;)

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

20

siemanko:)

21

Cze

Husaberg FS 650

22

Cześć

Husqvarna 610 sm i.e.
http://www.flickr.com/photos/charakterny

23

Witamy! :]

24

Janik napisał/a:

Chyba sie w Rusocinie wydzielismy.
Pitbike'i fajna sprawa. Mialem okazje scigac sie w lidze w 3miescie i bylo naprawde miodnie. Moze nie jest to poziom adrenaliny jak w SM, ale walnac wyscig z kolegami zaraz po wieczorynce to fajna sprawa :)
Szkoda ze zainteresowanie nikle bylo i w tym roku chlopaki w Trojmiasta nie zrobili ligi.
Pozdrawiam

Faktycznie byliśmy z ekipą w Rusocinie - jak dla mnie zabawa przednia. Może mocy i ciut mało jak na torek asfaltowy ale i na to znajdzie się rozwiązanie w niedalekiej przyszłości.

Dzięki  wszystkim za przywitanie!

25

siema

i can do this .. here, hold my beer

26

MRF Team-sprawdź wiadomość

Była: Honda CBR F4 Sport- dobre moto,jest KTM 520EXC supermoto,Gas Gas 280 TXT PRO

27

Wiadomości odebrane.