Odp: MRF Team wita.
Powitać
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » MRF Team wita.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Powitać
Siema :)
Chyba sie w Rusocinie wydzielismy.
Pitbike'i fajna sprawa. Mialem okazje scigac sie w lidze w 3miescie i bylo naprawde miodnie. Moze nie jest to poziom adrenaliny jak w SM, ale walnac wyscig z kolegami zaraz po wieczorynce to fajna sprawa :)
Szkoda ze zainteresowanie nikle bylo i w tym roku chlopaki w Trojmiasta nie zrobili ligi.
Pozdrawiam
BolekZKO napisał/a:Można gdzieś na Koszalinie polatać takim Pitbikem ? ;)
Wszędzie można, ja latałem po mieście na gumie z podrobioną papierową rejestracją. Jeździłem też na miastowym dirt parku itd.
Zabawa przednia :) Ja zrobiłem sb homologacje miastową- lampa ufo za 60zł + małe aku nad silnik + lampka rowerowa na tył dla niepoznaki i pięknie wydrukowana tablica z papieru. Z 5 kontroli i nic...
Najlepsi i tak są ogarnięci policjanci, którzy chcieli mi zabrać dowód rejestracyjny jak terroryzowałem okolice :D
Koło domu mi często po chodniku zapier... ;D a chodzi jak duże pojemności
Tak w ogóle to witam nowego użytkownika ;)
siemanko:)
Cze
Cześć
Witamy! :]
Chyba sie w Rusocinie wydzielismy.
Pitbike'i fajna sprawa. Mialem okazje scigac sie w lidze w 3miescie i bylo naprawde miodnie. Moze nie jest to poziom adrenaliny jak w SM, ale walnac wyscig z kolegami zaraz po wieczorynce to fajna sprawa :)
Szkoda ze zainteresowanie nikle bylo i w tym roku chlopaki w Trojmiasta nie zrobili ligi.
Pozdrawiam
Faktycznie byliśmy z ekipą w Rusocinie - jak dla mnie zabawa przednia. Może mocy i ciut mało jak na torek asfaltowy ale i na to znajdzie się rozwiązanie w niedalekiej przyszłości.
Dzięki wszystkim za przywitanie!
siema
MRF Team-sprawdź wiadomość
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » MRF Team wita.
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 79 zapytań