Temat: [K] Setę 2t min '07
Jak w temacie - kupię jakiegoś full crossa 125 2t.
Minimum 2007r, do 15 tys.
Najchętniej sx'a 2011.....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Setę 2t min '07
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie - kupię jakiegoś full crossa 125 2t.
Minimum 2007r, do 15 tys.
Najchętniej sx'a 2011.....
Widze że ten sam problem co u mnie bo w mazowieckim niema z czego wybierać :)
dokup kostki do Husqi i będziesz miał 2w1 ;)
Ja chcę full'a a nie jakąś pierdziawkę..
BTW Ew. Przyjmę z chęcią Sx'a 150 2011
O popatrz!
Dobry kolega ma na sprzedaż KTM SX 125, rocznik 2012. Stan igiełka, serwisowany w KTMie w Olsztynie, chłopak sprzedaje, bo chce większego. Jeżeli nikt nie kupi, to zostawia sobie i jeździ dalej :)
Motocykl dokładnie opisany w lutowym (2013) wydaniu miesięcznika MotoRmania. Do oddania za 18500 do małej negocjacji - trochę więcej niż planowałeś, ale za to masz idealny i nowszy sprzęt. ;) Szczegóły u właściciela - 880 323 203.
Dzięki za info ale troszę nie moja półka cenowa ;/
To 15k było już z lekkim zapasem a wręcz można powiedzieć, że wyjdę wtedy na 0
I tak najpierw muszę sprzedać swoją 85 ---->> [url]http://allegro.pl/yamaha-yz-85-2005r-igla-nie-rm-kx-cr-sx-125-i2995632239.html[/url]
ale za to jaka fura, no i 2012!
Nie ma sprawy, rozumiem o co cho;) Może ktoś jednak chce przygarnąć tego SXa?
No takk, Pomarańczka zajebista sztuka i do tego '12
Może jeszcze uda mi się dozbierać trochę zielonych a wtedy z chęcią łyknę, bo sprzęt kozacki :)
Póki co SX jeszcze nie trafił na żadne allegro itp, więc jest jeszcze chwila, zanim rzucą się na niego dzikie hordy łapczywych kupujących :D Aczkolwiek słyszałem, że kilka zapytań już było :)
Zapytania zapytaniami, ale oglądających z kasą już brak
U mnie sytuacja taka sama. Nawet trzech artystów już się umówiło na konkretną godzinę i do tej pory nikt nie oglądał.
A sztuka naprawdę doinwestowana i wypieszczona.
Hustler szkoda że ta twoja yz to nie 125 bo już bym kupił.
Jeden wiejski specjalista od targowania przez telefon do końca rozmowy był przekonany, że to 125.
Więc przymknij jedno oko i jakoś się dogadamy :D
Potwierdzam, że to mega sprzęt! Chodzi o tego sx'a 125 z 2012. Serwisowany aż za dokładnie, a koleś poprzednio miał sx'a 150(w starszej budzie) i twierdzi, że ten to niebo a ziemia. No i dbał naprawdę nieziemsko o ten motocykl- jest pewność, że nic nie trzeba w nim robić. Zresztą poprzedni jego sprzęt zszedł naprawdę szybko i myślę, że i z tym będzie podobnie : P.
Z pewnością jakbym szukał crossa to brałbym tego(raz nim jechałem konkretnie tym egzemplarzem i naprawdę ekstra się prowadzi, coś dłubane w zawieszeniu, co dało naprawdę ekstra efekt no i z tego co pamiętam miał kilka fajnych dodatków) : P
Żebym to ja nie był takim idiotą i miesiąc temu nie złożył roweru za 5 klocków to już Kat stałby u mnie...
A tak niestety na razie z braku laku muszę odpuścić..
Mam nadzieję, że nie sprzątną mi jej akurat jak już będzie kwit..
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Setę 2t min '07
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 76 zapytań