1

Temat: Sprzedam MXPRO Palm Savers - sposób na odciski

Sprzedam MXPRO Palm Savers - wkładki neoprenowe zakładane pod rękawiczki.
Zapobiegają powstawaniu odcisków od długotrwałej lub hardcorowej jazdy na motocyklu.
Redukują puchnięcie przedramion dzięki zmniejszeniu mikrowibracji przekazywanych z kiery na ręce.
Idealne nie tylko w teren, z powodzeniem użytkowane przez zawodników SM, enduro, cross country jak i do zwykłej jazdy turystycznej.

1 kpl = para L+P. Cena za parę 18 PLN. Możliwe zakupy hurtowe ;)
Chcesz kupić = PW lub t.bramson@gmail.com.

http://www.enduro-adventure.com/web3.jpg

http://www.enduro-adventure.com/web4.jpg

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

2

Odp: Sprzedam MXPRO Palm Savers - sposób na odciski

Nie spotkałem się jeszcze z czymś takim, rzeczywiście łapy mniej puchną?

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

3 Ostatnio edytowany przez samson (2013-02-06 12:18:23)

Najlepiej gdyby w tym temacie wypowiedział się Franz, który jest tymi "łapkami" wręcz zachwycony i borykał się z dużym puchnięciem przedramion. Nie niweluje to puchnięcia całkowicie, zmniejsza je trochę i przede wszystkim kończy temat powstawania odcisków i zgrubień - zaczątków odcisków na wewnętrznych stronach dłoni.

Z tego co wiem od jednego z dystrybutorów łapki masowo kupowane są przez trenujących do dakaru członków czerwonego paliwowego teamu motocyklowego.

Obecnie produkuje je już wielu producentów, ale wszystkie mają jedną wadę, wystarczają na krótko i szybko się drą. Te są mojego projektu, z najgrubszego na rynku materiału. Pierwsza jazda w nich daje negatywne odczucia ponieważ neopren wydaje się zbyt gruby i zmniejsza czucie kierownicy w rękach. Po jednej lub dwóch jazdach układają się do dłoni i można o nich zapomnieć, a trwałość jest znacznie lepsza niż w konkurencyjnych ( i 2-3 krotnie droższych) produktach.

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

4

W związku z tym, że kosztują trochę więcej niż paczka fajek wezmę jedne na próbę :-) Na PW podeślę adres :-)

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

5

Tak przy okazji... jak chcesz żeby łapy mniej puchły rzuć palenie - sprawdziłem nie tak dawno i rezultat jest piorunujący ;)
Krążenie jest ważne wbrew pozorom, ale co poradzić jak palenie to najlepszy nałóg świata ;)

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

6

Dedykowane do SM? wezmę parę gdy zacznę treningi, w końcu nie mogę mieć mniej sprzętu niż Ty ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

7

Oczywiście posiadają atest PZM "dedykowany do supermoto zgodny z FIM"

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

8

dobra rzecz, polecam
aktualnie zdzieram 2 komplet, pierwszy starczył na półtora sezonu
łapy faktycznie troche mniej puchną a odciski zniknęły, moze nie urwie się dzieki temu 5 sekund w Radomiu na torze ale ja sie czuje w tym komfortowo

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

9

tralala pierwsze parę kompletów wysłane czekamy na opinie

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl