Temat: [K] Stołek (posnośnik) pod moto.
Jak w temacie, jakby ktoś miał na zbyciu to przygarnę.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, jakby ktoś miał na zbyciu to przygarnę.
Mam na zbyciu, bo kupiłam nowy. Pierwszej świeżości nie jest, ale troche jeszcze pohula.
Wiela za to cudo ?
KWKM musisz dosyć mocny stojak szukać, ja kiedys kupiłem w KTM i od podnoszenia 525 sie wajcha wygła, no a SMC lżejszy nie jest.
O żeszz, to w ktm z bibuły robią ?! :)
Koszt przesyłki :)
Wajha się gnie to fakt, ale równie łatwo się prostuje :D
Możesz sobie wzmocnic czymś, bo to puste w środku ustrojstwo.
Magic skoro tak, to robimy deal, może jeszcze parę razy udźwignie moto ;)
Spoko. Wyślij na PW adres do wysyłki, we wtorek puszcze Ci kurierem.
Może byc nawet listem ekonomicznym, byle taniej ;D a tak na poważnie poszło PW
Jak by ktoś jeszcze miał w tak atrakcyjnej cenie to też bym prosił o kontakcik :)
Polecam samemu wyspawac :)) ja robilem sam , co prawda piekny nie jest jak ze sklepu. Nie swieci sie itd. Ale wiem ze nie jeden motocykl by podniosl, materialu mialem pod domem pelno a robilem go z 4h ;))
Koszty wyniosly mnie tylko za prad do spawarki:)
Polecam samemu wyspawac :)) ja robilem sam , co prawda piekny nie jest jak ze sklepu. Nie swieci sie itd. Ale wiem ze nie jeden motocykl by podniosl, materialu mialem pod domem pelno a robilem go z 4h ;))
Koszty wyniosly mnie tylko za prad do spawarki:)
Wszystko fajnie ale ja akurat nie posiadam tego typu zdolności manualnych, chociaż ie ukrywam że materiału pod dostatkiem i sprzęt obróbkowo/spawalniczy na stanie ;)
Jak nie łapne jakiegoś to sam wyspawam taki [url]http://allegro.pl/stolek-podnosnik-motocyklowy-suzuki-rm-125-250-rmz-i2930965977.html[/url]
Heh taki na teleskopie to ciężko już będzie chyba ;/ poza tym masz tylko 1 ramie na którym ciężar się trzyma :)
kwkm powiem tak że zdolności dużo trzeba nie umieć, tylko uważać żeby wszystko było równe , bo wiadomo spaw "ściąga".
Ja swój robiłem w porozumieniu z forum o DT , tam jeden user wrzucił projekt swojego i na tej podstawie swój robiłem, tylko nie z rurek a z Profili zimnogiętych kwadratowych :) wykorzystanie także 1 starego łożyska i rurki :)
Ja kupiłem zwykły ( z tym kółeczkiem) za bodajże 99 zł i jest ok, nawet sobie na nim odpalam motor, siedzę itp. A nośność ma tylko 160 kg. A wiadomo, lc4 trochę waży. I jak na razie nie mam zastrzeżeń
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Stołek (posnośnik) pod moto.
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 76 zapytań