136 Ostatnio edytowany przez tadzik (2013-01-31 22:49:53)

Odp: Spotkanie enduro

no jak będzie ponad 20 osób, to nie ma bata aby jeździć po parku krajobrazowym czy narodowy, boto jest w opór przypał. Niestety mały jest dostęp do poligonów i szerokich szutrów.

Lansić jak lansić. Kumpel ma wkręte na robienie zdjęć sportowych, bo ostatnio fotografował jakieś kafle przez dwa tygodnie :) , to będzie się cieszył a każdy z Was wrzuci sobie fote na profilowe :P

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

137

raku napisał/a:

Eeee tam trzeba bedzie zapierdalać a nie sie lansić, wole słabą fotke w lesie jak sie pne do góry niż dobrą na torze, po to jadę w góry :D

+1

Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

138 Ostatnio edytowany przez Kowal SG (2013-01-31 23:41:18)

Tadzik o jakich szerokich szutrach ty piszesz, na szutrach to można Gs 1200 polatać. Myślę że wszyscy liczą na wąskie, strome, przejebane, górskie ścieżki.
Tym parkiem to mnie zmartwiłeś, będzie przypał + 5 tysi grzywny, w takim parku to nawet dobrze pierdnąć nie można. Nie ma tam zwykłych gór,  same parki ?

exc 400                 www.oklejsie.pl

139

jest dużo wąskich ścieżek, niezmierzone połacie lasu, wspaniałe zielone polany oraz kręte szlaki wspinające się agresywnie w górę szczytu :D
Jest tego w opór. Wszystkiego tutaj uświadczycie, tylko to gdzie pojedziemy jest zależne od wielkości ekipy.
Parki są i są powiedzmy normalne tereny (leśne), jest też kilka torów w okolicy, temat do ogarnięcia a ja sobie tak piszę:) i głośno się zastanawiam co z tą polską. Do tego będzie jesze moich 2-3 kumpli którzy zdecydowanie lepiej znają wszystkie tereny, więc nie ma co się martwić na zapas.

w końcu musi być różnorodność terenu skoro kilkanaście lat temu była w jeleniej górze 6dniówka Enduro
[url]http://youtu.be/KZPNtv3fO-s[/url]

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

140

No, o to chodzi, oglądałem ten filmik - dobra lokacja.

A propos fot,, żeby się fotografować to trzeba coś reprezętować, u nas z lotami słabo, chociaż Rafal potrafi polecieć, gożej z trafieniem w londowisko.

[url]http://www.youtube.com/watch?v=Op5QEJShvrA&feature=plcp[/url]

exc 400                 www.oklejsie.pl

141 Ostatnio edytowany przez tadzik (2013-02-01 00:30:51)

tylko że ja myślałem o takich fotach :P
http://m.ocdn.eu/_m/dbea7a9b3ef523d151df4f1e059fc807,61,1.jpg
a tak poważnie : ogólnie poziom będzie różny , bo jeden z kumpli startuje w pucharze polski w motocrossie, ja np. nie siedziałem na motorze enduro prawie dwa sezony + reszta o której nie wiem, więc zrobi się tak, że będzie dobrze :)

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

142

bez sensu jechać w góry żeby śmigać po torze:/
to tak jak jechać nad morze żeby pójść na basen:)

SmKTM terrOR #136

143

HEHE dobreeeee :D

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

144

@Balagan
opcja jazdy po górach wymaga małych grup motocyklistów. Jak zjedzie się dużo sprzętów to najwyżej będziemy to dzielić na grupy i jeździć w różnych miejscach. Będzie dobrze. Aczkolwiek jak muszę już myśleć o takich rzeczach

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

145

Tadzik rozumiem, chodzi mi tylko o to że chciałbym pojeździć po górach bo tor mam 14 km od domu:)

SmKTM terrOR #136

146

Bałagan byłeś w niemcowni po maszyne?

147

Tego pod zgorzelcem ogladalem w piątek, szału nie ma. Nie spieszy mi sie mocno z zakupem, dzisiaj latałem Suzi:)

SmKTM terrOR #136

148

oficjalnie obiecuje, ze nie bedzie toru :) bedzie gnojenie po gorach.

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

149

Tadzik przecież nie wszystkie lasy są rezerwatami, można znaleźć jakąś agroturystyke w górach z dala od "cywilizacji"

SmKTM terrOR #136

150

Podjazdy Podjazdy Podjazdy po to jade w góry!