Odp: Spotkanie enduro
balagan kupiłeś coś?
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Spotkanie enduro
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
balagan kupiłeś coś?
W sobotę lecę do niemiaszków 2 katy ogladać:) W razie co to w garażu stoi rm250:)
Sorry za off
[url]http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/ktm-525-exc-d%C3%B6beln/166580315.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=13900&makeModelVariant1.modelDescription=exc+525&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT[/url]
[url]http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/ktm-exc-525-sch%C3%B6pstal/169038111.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=13900&makeModelVariant1.modelDescription=exc+525&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT[/url]
Obdzwoniłem trzon off roadowej ekipy i na dzień dzisiejszy wszyscy są chętni. Z czasem pewnie poodpadają, ale wszyscy reagowali z entuzjazmem, tak że na pewno będą się starać być.
Lista
1. Tadzik
2. Raku +/- 2 osoby
3. Radziu
4. Balagan
5.Kowal +/- 12 osób
6.
7.
8
Ło k***a, Tadzik rezerwuj całą wioskę a nie jeden domek :D
Nie chcę zapeszać ale czuje że może być grubo :DDD
A Ty Bałagan nie jeździj po jakieś szroty tylko bierz ode mnie 525
CO??? +/- 12 osób !
odlot
to zamykamy listę :P
1. Tadzik
2. Raku +/- 2 osoby
3. Radziu
4. Balagan
5. Kowal +/- 12 osób
6. bbuh +/- 3 osoby
7.
8
Dopisywać sie wynajmiemy całą wioske:)
Na gości czeka 60 miejsc noclegowych w 4 domach o różnym standardzie...
1. Tadzik
2. Raku +/- 2 osoby
3. Radziu
4. Balagan
5. Kowal +/- 12 osób
6. bbuh +/- 3 osoby
7. Magic
8
Mam minimum 2 wolne miejsca na busie jakby ktoś z okolic chciał się zabrać ze sprzętem.
1. Tadzik
2. Raku +/- 2 osoby
3. Radziu
4. Balagan
5. Kowal +/- 12 osób
6. bbuh +/- 3 osoby
7. Magic
8. JERY
Taka grupa nie rzucajaca sie w oczy. Tylko 30 motocykli przelecialo szlakiem. Przeciez tam nie zostanie kamien na kamieniu. Tam zostanie pustynia. Lyse gory jak w Alpach :P
1. Tadzik
2. Raku +/- 2 osoby
3. Radziu
4. Balagan
5. Kowal +/- 12 osób
6. bbuh +/- 3 osoby
7. Magic
8. JERY
9. qnik +/- 1 osoba
nie wiedziałem, że będzie aż taka duża ekipa. Jeżeli zbierze się więcej jak 10 motocykli, a na to się zapowiada, to odwiedzimy [url]http://mk-siedlecin.pl/tor/[/url]
ja myślę że jak dojdzie do konkretów, zaliczek itp to sporo osób zapomni, będzie miało niegotowe sprzęty itp.
Ja wstępnie się piszę, ale dopiero w Kwietniu będę wiedział na 100% :)
1. Tadzik
2. Raku +/- 2 osoby
3. Radziu
4. Balagan
5. Kowal +/- 12 osób
6. bbuh +/- 3 osoby
7. Magic
8. JERY
9. qnik +/- 1 osoba
10. sajfer
i oczywiscie ja tez sie pisze sprzecik juz w serwisie tak wiec napewno bede . Raku ale porzadzimy!!!!!!! he pozdr
1. Tadzik
2. Raku +/- 2 osoby
3. Radziu
4. Balagan
5. Kowal +/- 12 osób
6. bbuh +/- 3 osoby
7. Magic
8. JERY
9. qnik +/- 1 osoba
10. sajfer
11.Sulik
jak będzie mega duża ekipa i będziemy gnoić na torze, to myślałem aby zaprosić kumpla i pewnie odpłatnie ( potarguję się oczywiście) będzie on mógł zrobić foty, no bo każdy lubi miec dobre zdjęcie :D
tutaj link do jego prac
[url]http://photez.pl/2013/01/skijoering-2013/[/url]
Eeee tam trzeba bedzie zapierdalać a nie sie lansić, wole słabą fotke w lesie jak sie pne do góry niż dobrą na torze, po to jadę w góry :D
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Spotkanie enduro
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 75 zapytań