Odp: LC4 spadek mocy.
jakieś tryfne to Twoje LC4, straszny bajzel narobiło?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » LC4 spadek mocy.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jakieś tryfne to Twoje LC4, straszny bajzel narobiło?
Póki co widze, ze dziabnięty jest tależ co trzyma zawor, jedna sprężyna się wypieła. Zawor nie wpadl do srodka, silnik sie obraca. Jutro zdejme głowicę, żeby wyjąc zawory. Nakrętkę gdzieś wcieło, pewnie spadla na doł. Cale szczescie, ze stalo sie to jak silnik sie grzał przed jazdą.
Sezon już mam z głowy bo zostałem absolutnie bez kasy.
Przez zime doprowadze go do porzadku i chce zeby zniknal z mojego garazu
całe szczęście że nie wpadł zawór do środka bo by była mielonka z góry silnika.Nie sprzedawaj kata dobre sprzęty ;D P.S powoli zaczynają Ci się kończyć rzeczy które można wymienić także spoko loko ;) pozdro
Tak to wygląda
http://images42.fotosik.pl/113/19440fc2f5ded7ed.jpg
w oleju tyle opiłków, że wyglądał jak brokat.
ehhhhhhhh, nie mam sily do niego. Niech stoi i czeka na lepsze czasy.
Jakież to szczęście że zanim coś sie zaczęło dziać to pogoniłem moją LC4kę w pizdu...
a ja nie miałem żadnych problemów, i prawdopodobnie długo jeszcze nie będzie. jak się dba tak się ma....:]
Ej, przeciez dbam o niego jak moge ;) W ciagu 1200 km pekla mi glowica i rozkrecila sie sruba regulacji zaworu ktora byla przykrecona, tak ze klekajcie narody. Fakt, nie oszczedzam go ale kumpel lata na WR i bardziej daje w palnik i WR nic nie jest.
A ja sobie wmawialem: nie kupuj Kwiatek wyczyna bo Cie koszta zjedza...
mhm
No więc moto zrobione. Okazało się ze gaźnik totalnie źle byl ustawiony! Teraz po regulacji lata przepięknie!
Na szczęście bo już się martwiłem tym tłokiem...
pozdro
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » LC4 spadek mocy.
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 79 zapytań