Odp: Następne supermoto do 8k pokroju lc4 bądź husqvarny sm 610
Jutro pojadę do PZU i przedstawię jak to wszystko wygląda, puki co spokojnie Panowie wszystko się okaże niedługo :>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Następne supermoto do 8k pokroju lc4 bądź husqvarny sm 610
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jutro pojadę do PZU i przedstawię jak to wszystko wygląda, puki co spokojnie Panowie wszystko się okaże niedługo :>
do mnie KRuk dzwonił po kilku miesiącach od niezapłaconej raty za OC samochodu. Kwota 250zł.
edit:
Tedi OC płać w ratach... sprzedajesz sprzęt i masz spokój. A płacisz połowę
Zobaczymy jutro jak to będzie ale dzięki za podpowiedź. Prawda jest taka że muszę sprzedać Huśkę i kupić auto więc wiadomo że będę chciał zapłacić jak najmniej:>
Tedi, to opłać tylko kwartał ;)
Widzę, ze nikt inny nie wypowiada się na temat innych motocykli ;d
Tak więc sprawa wygląda nastepująco: byłem dzisiaj u agenta żadnej kary płacić nie będę ale z racji tego że spóźniłem się dość dużo to mówił że trochę to potrawa (prawdopodobnie do końca tygodnia albo do poniedziałku) i opłacone będzie na kwartał.
No to gitara :) ile Cię wyszło za kwartał?
jeszcze nie wiem bo na razie Koleś pokserował wszystko i powiedział że ma dużo roboty. Jak będę miał wszystko gotowe to zadzwoni zapłacę i będzie git :D za rok dawniej było płacone 211zł teraz jeszcze nie wiem.
Byłem dzisiaj już definitywnie zamknąć sprawę ubezpieczenia. Zapłaciłem tylko jedną rate 62zł (całość 124) i obowiązywać ono będzie do 28.01.2014 przy czym drugą ratę trzeba zapłacić 28.07.2013. Okazało się, że nie musiałem tego teraz płacić, po prostu nowy właściciel by sobie sam ubezpieczył i też od dnia przerejestrowania by się liczyło, tak mi to wytłumaczono. Nie wiem ile w tym prawdy, szczerze nie interesuje mnie to ponieważ kwit i cała polisę już mam :D a 62zł to nie jakiś majątek więc nowy właściciel pół roku płacenia ma z głowy.
No to nieźle :D Zaraz daję znać koledze.
Poszukuję następnego motocykla !
kryteria takie same. Tylko cena 1000 zł mniejsza
Co wy tam komis otwieracie :D
[url]http://moto.allegro.pl/ktm-lc4-640-2004r-supermoto-ryan-moore-i3002158882.html[/url]
[url]http://moto.allegro.pl/ktm-lc4-640-2004r-supermoto-ryan-moore-i3002158882.html[/url]
Ten moto jest bez prawa do rejstracji
Widziałem własnie.
Co wy tam komis otwieracie :D
Nie ;D koledzy się zapalili i chcą sobie pokupować
Moi mnie próbują do plastika przekonać ;) jak na razie z marnym skutkiem
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Następne supermoto do 8k pokroju lc4 bądź husqvarny sm 610
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 68 zapytań