Odp: 125/250 SM Co wybrać
Drz za 5.5k ? gdzie widziałes takie
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » 125/250 SM Co wybrać
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Drz za 5.5k ? gdzie widziałes takie
Na szrocie :D Albo będzie trup
Właśnie DR-Z są drogie. Dlatego albo Huśka 125 na razie albo nie wiem już sam. Możliwość mam taką że w wakacje jeszcze do roboty pójdę i dozbieram :))
Właściwie Husqa w 2T będzie byc morze nawet lepsza od wr-ki , do drzety sporo ci brakuję . Husqe może upolujesz za tyle ale też będzie cieżko.
HONDA XR 250. Moto nie do zajechania. Jedyne co mi nie przypada w niej to chłodzenie powietrzem jak w prawie wszystkich japońcach
za 5.5 k możesz utrafić naprawdę ekstra husqe, Kumpel pod koniec wakacji upolował z kompletem (kostka + sm) wszystko na felgach 17" za dokładnie 5400 coś takiego:
Dziś rozmawiałem z ojcem. Trochę się tu zmieniło. A więc na razie muszę się dowiedzieć ile maja wpisane kW i masa takie motory jak:
Husq 610
Wr 450/426
Ktm Lc4
Bo jak któryś z tych motocykli da się wpisać do 35kW , tak aby mógł się poruszać na kat. A2 to kupię już większy sprzęt.
Póki co na dniach muszę zrobić DT swoją i idzie ona do "żyda" a następnie praca w weekendy i poszukiwanie motocykla.
Jeśli na trafię na jakąś okazję , czy też będę miał możliwość kupna jakiegoś sprzętu zapożyczę się u Ojca , a po wakacjach mu oddam :))
Teraz pytanie do was co Wy macie w dowodach wpisane :))
Jak dr-z ledwo się łapie i to tylko jedna wersja, to tym bardziej nie złapią się wyczynówy yamahy, huśka nie wiem jak, ale taka krowa jak lc4 to raczej na pewno nie... one raczej mocy trochę mają sporo :D
dziwna rozbierzonosc... huska 610 i ktm lc4 to podobne sprzety... wr-ka to zupelnie inny swiat. ty wiesz w koncu co chcesz? bo raczej jak interesuje cie wkra i lc4 zarowno to chyba sam nie wiesz co chcesz kupic
Chodzi mi o to że aktualnie wszystko zależy od tego na czym będę mógł jeździć
Chce wiedzieć co macie w dowodach....
KTM Duke II
masa 125 kg
moc 20,50 kW
współczynnik 0,1640 kW/kg
ależ w tych dowodach bzdury piszą....
mojego możesz w takim razie brać :P chętny ?:)
Pewnie a za ile sprzedaż ?? :D Widzicie dlatego chce wiedzieć jakich mogę się spodziewać wielkości.
A najlepiej to chyba mi będzie ściągnąć jakiś motor typu WR bo mi się podobają a chyba nie są drogie w utrzymaniu aż tak. A z zagranicy zawsze można w papierach pomieszać :))
Ja mam w LC4 640 54kW wpisane :)
co dowód to inna wartość ;P
Cross daj na PW to coś pomyślimy
na przegladzie mnie pytali a ile to ma koni. jak powiedzialem ze 61 to uslyszalem - no co ty.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » 125/250 SM Co wybrać
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 80 zapytań