Temat: Gilera Zulu koła sm
Mam pytanko , czy jak mam koła z hamplami tarczowymi obydwa to czy jest różnica gdzie włożę to koło? Bo ogólnie sprawa wygląda tak że lepiej dokupic przód 18 niż cały komplecior .
Supermoto całe życie , cały świat !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Inne marki » Gilera Zulu koła sm
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam pytanko , czy jak mam koła z hamplami tarczowymi obydwa to czy jest różnica gdzie włożę to koło? Bo ogólnie sprawa wygląda tak że lepiej dokupic przód 18 niż cały komplecior .
że co? nic nie zrozumiałem z tej wypowiedzi - jak włożysz chociażby koło do bagażnika to będzie różnica
domyślam się, że chodzi Ci o to, że zarówno przód jak i tył masz koła z tarczami, i pytasz się czy jest różnica jeśli założysz przednie na tył lub tylne na przód?
przeczytaj co napisałem - jeśli o to Ci chodzi to teraz zejdź do garażu - spójrz na oba koła i sam sobie odpowiedz na pytanie.
aha i do SM wrzuca się 17' lub 16,5' a nie 18' , także jeśli zechcesz wrzucić tylne na przód (co jest niemożliwe) to i tak nie otrzymasz SM tylko dziwadło na 18' kołach bez wyboru odpowiednich opon.
Ok thx do zamknięcia . Nie mogłem zobaczyc tego w praktyce gdyż maszyna obecnie wywieziona jest na zime .
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Inne marki » Gilera Zulu koła sm
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 77 zapytań