Odp: EXC 525/530 vs Berg FS 570
Dokładnie, tak to jest jak nie ma się co robic z hajsem :P to się w głowie przestawia.
dopiero co mi przez telefon mowiles ze duzo hajsu za 525 :P
To jest forumowy sprzęt, ja bym się tam nie zastanawiał nawet mimo nadchodzącego remontu, bo wygląda gryfnie
tak jak pisalem, sprzet zacny....
To jest bardzo dobra cena moim zdaniem.Stan z tego co widać niemalże igła.Znajdź wersję na kołach enduro w takim stanie za 13,500 co jest nie możliwe praktycznie a skąd taka suma? ano stąd koła na excelach i talonach minimum 2k, full akrap minimum 1k i masz 16,500.
Jak nie chcesz go brać to prosił bym o nr kontaktowy na PW bo ziomek szuka 525 a z tego co pamiętam w ogłoszeniu ni epodawał nr
jakby tak kazdy sprzedawal i liczyl wszystkie dodatki to wiekszosc SM z tego forum kosztowaloby 20k +....
Ja bym nie opuścił ani złotówki.Jak ktoś bedzie chciał dobry motor to na pewno go weźmie i nie patrzył bym na to ze moto już ma 7 lat, tylko patrzył bym na to że jest to w bdb stanie i z niewielkim przebiegiem RFS. Ten silnik jeszcze spokojnie 100 mth zrobi do remontu
kupilem 2 lata temu KTM SMC 690 (2008r) z akrapem itp , w zajebistym stanie za 20k.
Husaberga FS570, EXC 530 SM mozna dorwac za 21k
Wiec nie rozumiem ze cena ok....
tzn. w twoim przypadku rozumie, bo posiadasz 525exc, wiec warto trzymac sie wyzszych cen :)