Temat: Kupię FS 570 lub SXV 5.5
Witam
Jak w temacie poszukuje berga FS 570 lub Aprilii SXV 550 (>2009).
Niestety oba moto dość egzotyczne i ciężko trafić na fajną ofertę na allegro itp.
Gdyby ktoś miał na sprzedaż proszę o info.
pozdrawiam
Kordzik
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię FS 570 lub SXV 5.5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Jak w temacie poszukuje berga FS 570 lub Aprilii SXV 550 (>2009).
Niestety oba moto dość egzotyczne i ciężko trafić na fajną ofertę na allegro itp.
Gdyby ktoś miał na sprzedaż proszę o info.
pozdrawiam
Kordzik
Ciekawe modele wybrales.
Tez szukałem FS570 i nie bylo nic, model na wyginięciu :) Byla jedna ladna z dodatkami wszystkimi w czechach, nie wiem czy jeszcze jest na sprzedaz, mozez zapytac na ich forum...
SXV mozesz czesto trafić tanio, poprawione przez speców od Apki na forum w UK.
Nawet teraz jest 450 i 550;
[url]http://www.supermotoforum.co.uk/supermoto-bikes-sale/69963-aprilia-sxv-450-a.html[/url]
[url]http://www.supermotoforum.co.uk/supermoto-bikes-sale/70529-sxv-550-sale.html[/url]
Powodzenia i czekamy na fotki!
Hej
Dzięki za info co do SXV to jest ten problem, że przed 2008 r produkcji to nie wiadomo na co się wbijesz, ceny są bardzo fajne ale albo na pomarańczowym uszczelnieniu albo robiony i nie wiadomo przez kogo i jak dobrze. Z zagranicy musiał bym ściągnąć przez jakąś firmę bo nie mam zupełnie opcji aby jechać i oglądać moto :(
Wolę coś sprawdzonego.
Berg jest kozacki ale w Polsce stoi tylko 1 demówka w Poznaniu i ludzie z forum odradzają.
Nie patrzę na okazję bo nie tędy droga tylko chcę dobry sprzęt, w który warto zainwestować.
Miałem już przygodę z moją dr 350, którą nie dość że kupiłem mało okazyjnie to musiałem władować kupę kasy na odbudowę silnika bo wałek był min. zatarty itd. Teraz mam żyletę i ma u mnie dożywocie bo nie opłaca się sprzedawać jak już wydałem drugie tyle za nowe bebechy. :)
Na drugi raz będę ostrożniejszy.
Dlaczego odradzają tego FS z Rapida? Oglądałem go i nie wygląda najgorzej no i tysiaka urwą z ceny.
Hej
Odradzają ogólnie żeby nie ładować się w demówkę bo pewnie lekko nie miała.
Z tego co gadałem z rapidem tłok ani żadne łożyska nie były robione tylko olej i regulacje. Przebieg też jest duży.
Napisz mi coś więcej o sprzęcie jak go oglądałeś, jak wygląda. czy coś ma uszkodzone, jak gada itd.
Będę wdzięczny za każde info.
dzięki i pzdr
Kordzik
odnosnie tej z poznania, lepiej nawet zeby lekko nie miala a byla serwisowana na biezaco. Nizeli jakis Kowalski ktory jeszcze oleju nie wymienial.
Hej
Odradzają ogólnie żeby nie ładować się w demówkę bo pewnie lekko nie miała.
Z tego co gadałem z rapidem tłok ani żadne łożyska nie były robione tylko olej i regulacje. Przebieg też jest duży.Napisz mi coś więcej o sprzęcie jak go oglądałeś, jak wygląda. czy coś ma uszkodzone, jak gada itd.
Będę wdzięczny za każde info.dzięki i pzdr
Kordzik
Wizualnie lekkie ślady użytkowania jak na SM, raczej bez większych gleb ale lekkie jakieś były i w sumie tyle. Z wyglądu to wsiadać i jeździć ale nie miałem się okazji przejechać bo piździło i śnieg padał. No ale najlepiej jakbyś sam go obejrzał, jakby mi się mój KTM nie trafił to na pewno bym go kupił.
Kordzik zajebiste sprzęty wybrałeś, jakbym miał więcej hajsu też FS-a 570 bym kupił.
Powodzenia w poszukiwaniach.
Ja również tego FS-a z poznania bym nie odrzucał.
Jeżeli tak bardzo chcesz mieć nowe bebechy to sądzę, że kupując motocykl wytargujesz jakiś dobry rabat czy to za remont czy to za same części.
Nie patrzę na okazję bo nie tędy droga tylko chcę dobry sprzęt, w który warto zainwestować.
Nie demonizujmy. Skoro chcesz mieć dobry sprzęt, to kup tego Berga. Zrób sobie porządny przegląd i ewentualne wymiany zamiast niepotrzebnych dodatków, bo moto jest ciekawe nawet w serii. A jak zaczniesz jeździc to i tak za chwilę będziesz musiał powtarzać procedurę wymian.
Dzięki za info
Chyba jednak bujnę się do poznania obejrzeć tego berga bo dziś się odwilż zaczęła i już mnie ciśnie :)
Delta na twojego berga też się czaiłem jak był na allegro ale nie było kiedy jechać obejrzeć :)
Świetny sprzęt.
pozdrawiam
Kordzik
Dibo ma swoją SXV na opchnięcie [url]http://forum.supermoto.pl/topic22212-aprilia-sxv-550.html[/url]
Delta na twojego berga też się czaiłem jak był na allegro ale nie było kiedy jechać obejrzeć :)
Świetny sprzęt.
hehe, czułem czyjś oddech na plecach:D wiedziałem, że nie ma co zwlekać;)
No i po temacie :)
Przytuliłem Berga FS 570.
Wystarczyło się przejechać i nie było innej opcji :).
Czekam aż przyjedzie po serwisie.
dzięki i pzdr
Gratulacje
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię FS 570 lub SXV 5.5
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 79 zapytań