Odp: GoPro
Próbowałem wgrać to nowe firmware ale inaczej jak przez kartę pamięci chyba się nie da lub nie wiem jak. Kamera się wyłącza nawet gdy wkładam sam adapter na kartę bez żadnej karty. Moja kamera to GOPro Hero 1 bez HD.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Próbowałem wgrać to nowe firmware ale inaczej jak przez kartę pamięci chyba się nie da lub nie wiem jak. Kamera się wyłącza nawet gdy wkładam sam adapter na kartę bez żadnej karty. Moja kamera to GOPro Hero 1 bez HD.
Może robi się gdzieś zwarciew tym gnieździe na adapter rozkręć ją i zobacz
hero 3 white to to samo co 1, jednak lepiej dołożyć troszkę i kupić HD2(lepsze nagrania przy słabszym oświetleniu)
.
jeśli chodzi o hero 3 to w zasadzie opłaca się tylko black edition, bo reszta to zwykła reedycja za kupę forsy
a najbardziej opłaca się przejść do REDBULL MOBILE, tam w abonamencie 66zł masz gopro hero 3 black za 800zł!! Go pro 1 za 120zł a go pro 2 za 400zł
Play ma taka sama oferte, z tym ze taniej przy troche wyzszym abonamencie.
.... Kamera się wyłącza nawet gdy wkładam sam adapter na kartę bez żadnej karty...
może na adapterze masz suwak ustawiony w pozycji "ochrona przed zapisem" czy "LOCK", albo zmień adapter.
Plywajacy obraz, zatrzymania. ch***ia z kutasownia.
+1
Rozkręciłem kamerę na części pierwsze ale do gniazda kart SD itak ciężko się dostać i wygląda tam na oko wszystko ok, nic się nie styka wszystko proste, próbowałem różne adaptery, przesuwałem na nich ten suwak i dalej kamera się wyłącza :/ macie jeszcze jakieś pomysły?
Oddać do serwisu
ciekawa alternatywa dla GO PRO
[url]http://www.mediamarkt.pl/kamera-hama-action-cam-hd-star,id-679783?gclid=CKLdytTVrrUCFUaN3godQiIAhQ[/url]
ktoś coś wie na ten temat?
W takich pieniądzach to chyba lepiej pokusić się o gp 3 z usa.
Wybaczcie,że również tu się zareklamuje ale nie ma ktoś z was może GoPro 1 w dobrej cenie ? Oczywiście,używka :)
A co to znaczy dobra cena?
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 70 zapytań