Odp: [K] podnóżki, dźwignie zmiany biegów i hamulca (pomarańczowe)
Ty, zobacz, 25 stuknie Ci 4 lata na forum, nie napijesz sie?:/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] podnóżki, dźwignie zmiany biegów i hamulca (pomarańczowe)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ty, zobacz, 25 stuknie Ci 4 lata na forum, nie napijesz sie?:/
:) he he - każda okazja jest dobra :D
na jednym się nie skończy ;D
Kurde ale na bogato sprzęty stroicie, muszę się wziaźc za moją kasztankę, bo taka bidula, tylko ma akrapa, crashe i zety na kierce. Ale póki co zakupiłem jej literek motorexa na dolewkę, rozkręcam się :)
Maciek525 napisał/a:Radek.... browarka też nie???
Maciek, bardzo Cię przepraszam, obiecałem że ustawimy się na browar za zakup osłony silnika, ale nie dam rady - muszę trenować silną wolę. Jednak na tyle silna nie jest by nie kupić tych podnóżków :D
Poczekam chyba z przekazaniem osłony do momentu aż Ci przejdzie :D
Poczekam chyba z przekazaniem osłony do momentu aż Ci przejdzie :D
Kurde wiedziałem że tak będzie ...
I cały misterny plan w pizdu :D
A niedługo jest okazja by złamać noworoczne przyrzeczenie - Grosia z Hermesem kręcą browarową ustawkę
Aleksander.mx z całym szacunkiem, ale musisz mi wybaczyć tą rozrzutność. Skoro postanowieniem noworocznym zrezygnowałem z alkoholu, to może przynajmniej zrobię użytek z tej oszczędności i wydam tą kasę na uszczęśliwienie siebie i mojej maszynki.
A na Św. Mikołaja jestem jeszcze za młody :)
Pozdrowienia!
Pojechane :D
+1
prelude a do tego dochodzi właśnie tysięczny post !!
PRELUDE2000
nie może przestać gadać
Nieaktywny
no nie możesz się nie napić :P
Uuuuuu, nie zmienisz swojego przeznaczenia, musisz ulec :D
Kusiciele :D jestem twardy - dam radę!!!!
Maciek525 napisał/a:Poczekam chyba z przekazaniem osłony do momentu aż Ci przejdzie :D
A niedługo jest okazja by złamać noworoczne przyrzeczenie - Grosia z Hermesem kręcą browarową ustawkę
Także Maciek bierz osłonę ze sobą i zapraszam do wpisania się na listę na terrorze, Was wszystkich Panowie zapraszam...aaaa zapomniałabym PRELUDE2000 , zawsze można pić kolę :P
PRELUDE2000 napisał/a:Maciek525 napisał/a:Poczekam chyba z przekazaniem osłony do momentu aż Ci przejdzie :D
Także Maciek bierz osłonę ze sobą i zapraszam do wpisania się na listę na terrorze, Was wszystkich Panowie zapraszam...aaaa zapomniałabym PRELUDE2000 , zawsze można pić kolę :P
Dziękuję za zaproszenie :)
No to nie mam wyjścia - będę :)
PRELUDE2000 jakbyś trafił takie te podnóżki, stopki itp w dobrej cenie to daj znaka bo ja swojego EXC chyba będę musiał ubrać żeby go trochę podratować.
PS. Co za browar się kroi? ;>
sarar ja w końcu zamówiłem podnóżki z Intercars przez figla, jednak jeśli jesteś zainteresowany są również dostępne u Majstra128.
Powodzenia!
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] podnóżki, dźwignie zmiany biegów i hamulca (pomarańczowe)
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 69 zapytań