1

Temat: Wentylator Husqvarna te 450

Witam. probowalem nie zakladac nowego tematu, lecz w moim starym mi nikt nie odpowiedzial, bo zapewne nie widzial, a sprawa dosc pilna.

Powiedzcie mi czy husqvarna te450 2006r powinna miec oryginalnie wentylator na chłodnicy?
Bo poprzedni wlasciciel wiem ze mial jakis, ale mowi ze to niby jakis dokladany czy cos, i mi go nie dal z motorem..
A ostanio w ten mroz huske zakopalem za 3 min w piachu i on juz sie zagotowala.. to ja nie chce wiedziec co to bedzie w upał :|

Dlatego jak miala seryjnie to bede staral sie od niego wyciagnac ten wiatraczek.

Czekam na odp.

HUSQVARNA TE 450.

2

Odp: Wentylator Husqvarna te 450

huski od 2007 mialy seryjnie wentylator, jedynie mozesz dolozyc od 2007 i wstawic czujnik w cylinder (jak w oryginale) albo w wąż

Włoska zapierdalajka TE + SM 4,5 '07 :D
Any time, any where... Husqvarna

3

Wentylator dopiero od 2007. Coś musisz mieć nie tak z układem chłodzenia. Moja była sztuka 2005r. przez 3 sezony eksploatacji nigdy mi się nie zagotowała, ani przy męczeniu w błocie/piasku przy 30 stopniach na podwórku, ani na zawodach. Jedyna opcja zagotowania to oblepiony silnik i chłodnice błotem i wolna jazda ( wręcz grzebanie się w miejscu ).

4

Sprawdz korek od chlodnicy. Jak co to zmien go na 1,4 bar zamiast 1,2

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

5

a sprawdzałeś stan pompy wody? może już jest po widełkach w wiatraczku ?