Odp: elo wszytskim
Siemasz. ;) Ah te nowe przepisy.. ;I
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » elo wszytskim
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemasz. ;) Ah te nowe przepisy.. ;I
Siemanko! Super, że dalej trzymasz tą 50 :) Jak jeszcze miałem swoją dt ponad rok temu jak na nią wsiadłem to czułem się jak na rowerze ;) Prawie stała w miejscu a też była po tuningu. Chyba bym się załamał teraz taką jazdą ;) Szacun :)
Siemanko! Super, że dalej trzymasz tą 50 :) Jak jeszcze miałem swoją dt ponad rok temu jak na nią wsiadłem to czułem się jak na rowerze ;) Prawie stała w miejscu a też była po tuningu. Chyba bym się załamał teraz taką jazdą ;) Szacun :)
Haha jeśli będzie taka możliwość to zostawię ja w garażu do końca życia. Hahaha jest pierwszą dziewczyną ktora ze mna wytrzymala 4 ;DD
Siema
hahah no to widać na prawdę ten sentyment ;)
siemanko:)
Cross-c1 napisał/a:Siemano:)) powodzenia :)
A prawko na A2 robisz??
Niestety przez nową ustawę będę zmuszony zrobić A2 najpierw
pojechali pięknie z tymi przepisami...
reddd napisał/a:Witaj!
Po takiej małej popierdółce chcesz sie przesiadać na sxv 550? Hm...Miałem już okazje jeździć nią a moja praktyka na moto nie kończy się na 50ccm tato ma harleya xr 1200, wójek gsxr 750 i mam dostęp do tych moto kiedy chce a wiedza ze moja pasja do moto jest jeszcze większa niż ich wiec czasami mi udostępniają swoje motorki ale to nie dla mnie zresztą wujek mi chciał sprzedać ale moje serce idzie w kierunku SM.
A jak tak to co innego :) Ktoś chyba na forum sprzedaje sxv 550
D@widSM napisał/a:reddd napisał/a:Witaj!
Po takiej małej popierdółce chcesz sie przesiadać na sxv 550? Hm...Miałem już okazje jeździć nią a moja praktyka na moto nie kończy się na 50ccm tato ma harleya xr 1200, wójek gsxr 750 i mam dostęp do tych moto kiedy chce a wiedza ze moja pasja do moto jest jeszcze większa niż ich wiec czasami mi udostępniają swoje motorki ale to nie dla mnie zresztą wujek mi chciał sprzedać ale moje serce idzie w kierunku SM.
A jak tak to co innego :) Ktoś chyba na forum sprzedaje sxv 550
Dobrze wiedzieć ale jeszcze nie jest w zasięgu mojego budżetu tak jak mówiłem po sesji spier..... gdzies zagranice do wakacji bo i tak nie zdam to wtedy sie bede rozgladał (wole siedzieć w garażu i dłubać w moto niż do nauki isć)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » elo wszytskim
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 72 zapytań