1 Ostatnio edytowany przez bbuh (2013-01-13 23:57:36)

Temat: tarcza hamulcowa supermoto

witam
kupie plywajaca tarcze hamulcowa 320mm, o srednicy wewnetrznej 118mm, 6 otworow, psujaca do drz, wr, yz. najchetniej firmy braking, ale nie ma to wiekszego znaczenia. moze byc nowa lub uzywana, ale w conajmniej dobrym stanie. ktos ma na sprzedaz? albo wie gdzie dostane, ewentualnie gdzie szukac?
pzdr, blazej

drz400e/sm

2

Odp: tarcza hamulcowa supermoto

niechze ktos sprzeda...

drz400e/sm

3

na alledrogo nic nie ma ?

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

4 Ostatnio edytowany przez bbuh (2013-01-16 19:14:08)

do drz/wr/yz/rm/ttr aktualnie nic rozsadnego, albo raczej nie ma nic wogole

drz400e/sm

5

tel. (71)341 11 99     kom. 602 344 725
[url=http://www.enduromania.pl]www.enduromania.pl[/url]

Zadzwoń do chłopaków, też latają na moto, mają duży asortyment, dobre ceny i dużą wiedzę.

Polecam

http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8

Yamaha WR450F - Brudas
KTM 690 SMC-R - SM

6

Z tą wiedzą to bym się kłócił, bywam tam często i jeden z pracowników pomylił chyba zawody, chłop nic nie ogarnia, a poza tym mają większość częsci mx z SM raczej mało wspólnego, choć przyznam że asortyment dośc duży.

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

7

Mam tarczę Moto Mastera 320 mm. V-501SM

8

Kupiłeś ten nowy szary zacisk brakinga z allegro?

9 Ostatnio edytowany przez bbuh (2013-01-16 23:43:29)

JACA napisał/a:

Mam tarczę Moto Mastera 320 mm. V-501SM

wyslij prosze zdjecie. moze byc tu, albo na maila
teraz tez mam tarcze motomaster, ale jej powierzchnia pracujaca/traca jest jest za waska w stosunku do klockow w nowym zacisku. ma on szersze klocki niz standardowe i zestaw nie wspolpracuje. dlatego szukam tarczy z szeroka powierzchnia pracujaca/cierna/jak zwal, tak zwal...

--znalazlem juz w googlach ten model. to taka jaka aktualnie mam. zreszta na sprzedaz. polecam w dziale gielda...

drz400e/sm

10

czyli odpada :)

11

bbuh napisał/a:

witam
kupie plywajaca tarcze hamulcowa 320mm, o srednicy wewnetrznej 118mm, 6 otworow, psujaca do drz, wr, yz. najchetniej firmy braking, ale nie ma to wiekszego znaczenia. moze byc nowa lub uzywana, ale w conajmniej dobrym stanie. ktos ma na sprzedaz? albo wie gdzie dostane, ewentualnie gdzie szukac?
pzdr, blazej

przypomnij się jutro to poszukam bo mam jakąś tarczę do YZ i adapter pod oryginalny zacisk

TM 450 SMX , Ducati MTS

12

Rolin napisał/a:
bbuh napisał/a:

witam
pzdr, blazej

przypomnij się jutro to poszukam bo mam jakąś tarczę do YZ i adapter pod oryginalny zacisk

tzn jak sie przypomniec? jak mozesz podaj tel na pw, zadzwonie..

drz400e/sm

13

Zakupiłeś już tą tarczę ?

Wymiany korbowodów, naprawa wałów, wymiarowanie cylindrów, tulejowanie, szlify cylindrów. Remonty i tuning silników, serwis zawieszeń. Prostowanie kolektorów wydechowych. Części i akcesoria. tel. 607198003
WWW.MOTO-KORN.PL