1

Temat: Sprzedam cmentarne gadżety...

Po moim kacie zostały mi:
-zacisk 4-tłoczkowy Brembo - 100pln
-rennsport przedni w stanie b.dobrym (90%)-150 pln
-koce do opon ("letko przechodzone")-290 pln
Zainteresowanych proszę o kontakt. Mogę zabrać do Radomia na zawody.

2

Odp: Sprzedam cmentarne gadżety...

masz fotke tych kocy??? bo w Radomi mnie nie bedzie :(

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

3

Nie mam fotki. Kto by chciał focić koce :) Temat wygląda tak, że poprzedni właściciel pewnie nie przypilnował i koło z kocem oparte było na ziemi i potopiła się tkanina od środka. Naszyłem kawałek innego materiału i po sprawie. Koce są w 100% sprawne.

4

Szwinia jeśli nie sprzedałeś kocyków, to ja je nabęde droga kupna, puszczę Ci przelew a za niedługi czas bedę w W-wie to odbiorę. Koce mają grzać, mozesz robić foty jakiejś fajnej gołej dupy, to najwyzej z nią wskocze pod ten kocyk hahahaha, fot samych koców nie potrzeba mi.
Oczywiście jeśli koce na 17 cali, a nie na 16,5 :)
Jako pierwszy w tym miejscu deklaruję sie jednoznacznie do kupna, wiec prosze sie już tu nie produkowac w temacie Szwiniowatych koców koledzy:)

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`

5

szwinia napisał/a:

Nie mam fotki. Kto by chciał focić koce :) Temat wygląda tak, że poprzedni właściciel pewnie nie przypilnował i koło z kocem oparte było na ziemi i potopiła się tkanina od środka. Naszyłem kawałek innego materiału i po sprawie. Koce są w 100% sprawne.

wlasnie chodzilo o to czy nie sa przypalone...
ale loooz heh...

jareks napisał/a:

Szwinia jeśli nie sprzedałeś kocyków, to ja je nabęde droga kupna, puszczę Ci przelew a za niedługi czas bedę w W-wie to odbiorę. Koce mają grzać, mozesz robić foty jakiejś fajnej gołej dupy, to najwyzej z nią wskocze pod ten kocyk hahahaha, fot samych koców nie potrzeba mi.Oczywiście jeśli koce na 17 cali, a nie na 16,5 :)Jako pierwszy w tym miejscu deklaruję sie jednoznacznie do kupna, wiec prosze sie już tu nie produkowac w temacie Szwiniowatych koców koledzy:)

taaa....

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

6

Koce niniejszym rezerwuję dla Jarka.