1 Ostatnio edytowany przez bbuh (2013-01-24 22:40:33)

Temat: motomaster 320mm i czesci drz

witam
sprzedam:
1. tarcze hamulcowa 320mm motomaster, plywajaca, srednica wewnetrzna 118mm, 6 otworow: pasuje do DRZ, RM, WR, YZ i TTR. zdjeta z mojego motocykla. po 1 sezonie. nie wykazuje absolutnie zadnych niepokojacych sladow zuzycia. grubosc czesci pracujacej bez zadnego schodka, wzeru itp., jak nowa. luzy na nitach jak po rozpakowaniu z pudelka. sprzedaje tylko dlatego, ze dorwalem dedykowany zacisk 4tloczkowy braking do drz, ktory ma za szerokie klocki hamulcowe (szersze niz stamdartowe) i szukam nowej tarczy z szerszaą "cześcia pracujaca". w kazdym razie jest bez wad. 1,5roku temu dalem za ta tarcze ok 800zl. moja cena: 450zl
2. adapter do duzej tarczy hamulcowej do drz 400 e lub s 150zl
3. kierownice renthal 22mm z poprzeczka i zolto-czarna gabka suzuki. kolor srebrny, poprzeczka czarna. zdjeta z mojego motocykla. prosta. nie wykazuje wiekszych sladow zuzycia. cena: 150zl
4. kompletny, oryginalny uklad wydechowy do suzuki drz 400 e. rura jest z 2003 roku. w stanie bardzo dobrym. 2 lata temu zdjeta z mojego motocykla lezy w garazu. jest przybrudzona, nie ruszana od czasu demontazu. nie ma zadnych wgniecen, czy innych uszkodzen, ani na puszce, ani na kolektorze. w komplecie wykrecalny dbkiller i oslonka oryginalna na wysokosci nogi. cena 400zl

polecam. odbior najchetniej osobisty, ale moge wyslac poczta. wczesniejsze ogledziny na zywo mile widziane.
wszystkie CENY DO NEGOCJACJI (oprocz wydechu, 400zl to sztywna cena). rozwaze kazda oferte. w zestawie taniej.

zdjecia sredniej jakosci moge wyslac na maila.
pzdr blazej
bbuh@interia.pl 519674109

drz400e/sm

2

Odp: motomaster 320mm i czesci drz

bbuh nie wiem czy pamiętasz ale na podwyższenie byliśmy umuwienii

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

3 Ostatnio edytowany przez bbuh (2013-01-16 19:12:43)

Kula napisał/a:

bbuh nie wiem czy pamiętasz ale na podwyższenie byliśmy umuwienii

jestesmy caly czas. mam teraz ciezki okres w pracy, nie mialem czasu sprawdzic na poczcie jak wyglada sprawa wysylki za pobraniem. jak tylko bede wiedzial dam znac. do wiosny/sezonu raczej dam rade.. juz usowam podwyzszenie z oferty..pzdr

wyslij prosze dane do wysylki na pw, na pewno przyspieszy to sprawe

chyba, ze poprostu umowimy sie na przelew. podwyzszenia dla ciebie zarezerwowane tak czy inaczej, takze ja na ciebie/pieniadze moge poczekac. nie spieszy mi sie

drz400e/sm

4 Ostatnio edytowany przez bbuh (2013-01-16 18:53:33)

.

drz400e/sm

5

pw

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

6

pw

romet pony -> senda -> rm125 -> dr-z e400 -> wr400 -> crf450 -> fzs600 & sm690

7

pw back x2

drz400e/sm

8

jak komus zalezy na zdjeciach, prosze pisac, sprobuje cos popstrykac przez weekend. pzdr

drz400e/sm

9

czekam na propozycje. rozwaze kazda. na pewno sie jakos dogodamy...
pzdr

drz400e/sm