Odp: [K] KTM 525 EXC lub WR 450
Cała?
Edit:
A mnie urzekła Twoja WR 426, którą Bahamowi sprzedałeś
A mnie urzekło jego straszenie sądem i naiwność, że 10 letnia wr to igła, wyremontowana z kołami sm za 8,5k. Haha amazing k***a !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] KTM 525 EXC lub WR 450
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cała?
Edit:
A mnie urzekła Twoja WR 426, którą Bahamowi sprzedałeś
A mnie urzekło jego straszenie sądem i naiwność, że 10 letnia wr to igła, wyremontowana z kołami sm za 8,5k. Haha amazing k***a !
Wszystko wyjdzie w praniu )
Edit. Dobra nie wypowiadam się już bo szkoda słów. Ale takich rzeczy się nie robi.
Hejtt, pospamujcie na PW, bo troszku syf ;(
Dobra nie zaśmiecamy już
PszczelaRz AGH napisał/a:Cała?
Edit:
A mnie urzekła Twoja WR 426, którą Bahamowi sprzedałeśA mnie urzekło jego straszenie sądem i naiwność, że 10 letnia wr to igła, wyremontowana z kołami sm za 8,5k. Haha amazing k***a !
no normalnie chłopie sam żeś się teraz przyznał że zrobiłeś czlowieka w huja ...
sorki Peka ....
naiwność qrwa ? heh straszenie sądem ? Ty to się dopiero dowiesz co to jest straszenie sądem... masz qrwa tupet zabierać głos na tym forum... się dziwie że administracja Cie jeszcze nie wyjebała ..
macie tutaj kawałek tej mojej naiwności...
"Siema. Moja jest w świetnym stanie, zapierdala jak dzika i za 450 kuzyna nadąża bez problemu ;) Moja jakieś miała regulowane zawory i rozbierany silnik. Mój mechanik, który jest bardzo wykwalifikowanym człowiekiem sprawdzał silnik. Moto jest po remoncie(tłok, korba, łożyska) na dotarciu :) Tylko lać wahę i latać. Nakręciłem jej ponad 600km od kupna i przelatałem je bezproblemowo. Do tego jest tarcza 320mm i bardzo pięknie to wszystko hamuję, a stopale siadają, aż miło ;) Na gumie dużo nie latałem bo byłem w trakcie nauki, także sprzęt nie jest zatyrany czy też bardzo zmęczony. Jest zima, moto stoi w garażu niewykorzystane bo nie mam kostek. Za niedługo egzamin na prawko i kasa potrzebna, muszę dorzucić trochę, żeby kupić coś konkretnego. Cena to 9500 do negocjacji, remont i koła z Behra także myślę, że jak na taki świetny stan to nie dużo, a zawsze można się dogadać ;) Pozdrawiam"
jeszcze raz Cie przepraszam Peka ze robię Ci burdel w temacie..
qrwa normalnie ręce opadają...
mazziwrx napisał/a:PszczelaRz AGH napisał/a:Cała?
Edit:
A mnie urzekła Twoja WR 426, którą Bahamowi sprzedałeśA mnie urzekło jego straszenie sądem i naiwność, że 10 letnia wr to igła, wyremontowana z kołami sm za 8,5k. Haha amazing k***a !
sorki Peka ....
naiwność qrwa ? heh straszenie sądem ? Ty to się dopiero dowiesz co to jest straszenie sądem... masz qrwa tupet zabierać głos na tym forum... się dziwie że administracja Cie jeszcze nie wyjebała ..
macie tutaj kawałek tej mojej naiwności...
"Siema. Moja jest w świetnym stanie, zapierdala jak dzika i za 450 kuzyna nadąża bez problemu ;) Moja jakieś miała regulowane zawory i rozbierany silnik. Mój mechanik, który jest bardzo wykwalifikowanym człowiekiem sprawdzał silnik. Moto jest po remoncie(tłok, korba, łożyska) na dotarciu :) Tylko lać wahę i latać. Nakręciłem jej ponad 600km od kupna i przelatałem je bezproblemowo. Do tego jest tarcza 320mm i bardzo pięknie to wszystko hamuję, a stopale siadają, aż miło ;) Na gumie dużo nie latałem bo byłem w trakcie nauki, także sprzęt nie jest zatyrany czy też bardzo zmęczony. Jest zima, moto stoi w garażu niewykorzystane bo nie mam kostek. Za niedługo egzamin na prawko i kasa potrzebna, muszę dorzucić trochę, żeby kupić coś konkretnego. Cena to 9500 do negocjacji, remont i koła z Behra także myślę, że jak na taki świetny stan to nie dużo, a zawsze można się dogadać ;) Pozdrawiam"
jeszcze raz Cie przepraszam Peka ze robię Ci burdel w temacie..
qrwa normalnie ręce opadają...
Widziałeś k***a opiłki w filtrze, widziałeś, mogłeś się dowiedzieć skąd się biorą. Niczego nie ukrywałem i wszystko sobie sprawdzaliście, dokładnie po 100 razy. Skończysz się wkońcu nad sobą użalać i przeżywać ? Do niczego Cię nie namawiałem i LICZYŁEŚ SIĘ Z REMONTEM ! Zamiast się cieszyć, że masz zajebiste moto, w którym nie musisz nic robić przez 3 lata to płaczesz i płaczesz. Chciałeś kupić idealne 10 letnie moto z kołami za 8,5k ? Miałeś porównanie, że na alledrogo bez kół tyle stoją. A jak chciałeś kupić 2 letnie moto to mogłeś kupić ! Podjąłeś decyzje, a teraz masz pretensje do wszystkich tylko nie do siebie.
A Ty się dopiero dowiesz że: Jaka bronia wojujesz od takiej giniesz. Mam nadzieje, że już nie będziesz się spinał i wkońcu to zrozumiesz bo ciężko Ci idzie przyswajanie tego co się do Ciebie mówi. Pozdrawiam ;)
Sory Peka za offa
każdy twój tekst coraz bardziej cie pogrąża.. tak jest koniec syfu a my się niebawem spotkamy :)
pzdr!
mazziwrx napisał/a:PszczelaRz AGH napisał/a:Cała?
Edit:
no normalnie chłopie sam żeś się teraz przyznał że zrobiłeś czlowieka w huja ...
sorki Peka ....
mi wszyscy mówili nie kupuj od handlarza, kup z forum będzie pewniej, a tu jeden drugiego w ch..ja robi. masakra
Wracając do tematu: Peka podobno Berg z wawy jest jak nowy :)
Ale to Peka zaczął, hehe
A robiłeś w niej remont? ;>
Bierz Berga :)
Mazi, zebys nawet za darmo mial go oddac, to nie znaczy ze ma byc ratyrany. A teksty w stylu : chciales kupic moto po remoncie z kola mi za 8,500 to poprostu skurwysynstwo. Podales swoje cene , on swoja i tyle. Wazne jest, ze wciskales kit ze moto po remoncie na dotarciu. Niewazne czy sprzedales za 8,500 czy za 20,000 czy za 1zl. Oszukales kupujacego i to jest fakt. Jak ja bym byl adminem to bys z tego forum wylecial na kopach.
Prosba do admina. Nie kasuj postow Maziego. Jego wypowiedzi moga byc pomocne w sadzie.
Mazi, zebys nawet za darmo mial go oddac, to nie znaczy ze ma byc ratyrany. A teksty w stylu : chciales kupic moto po remoncie z kola mi za 8,500 to poprostu skurwysynstwo. Podales swoje cene , on swoja i tyle. Wazne jest, ze wciskales kit ze moto po remoncie na dotarciu. Niewazne czy sprzedales za 8,500 czy za 20,000 czy za 1zl. Oszukales kupujacego i to jest fakt. Jak ja bym byl adminem to bys z tego forum wylecial na kopach.
Prosba do admina. Nie kasuj postow Maziego. Jego wypowiedzi moga byc pomocne w sadzie.
Dokładnie :)
Moja cena to było 9.500, chciał żebym zszedł do 8.500 jakby trzeba było coś zrobić i liczył się z tym jebanym remontem ! Nie wciskałem kitu, tylko kit wcisnął mi mechanik, że zrobił to to i to, ja straciłem 1,5 kafla i jeszcze kafla za stargowanie z ceny=2,5k. Nie oszukałem go bo niczego przed nim nie ukrywałem, sprzedałem sprzęt który cytuje:"Chodzi idealnie" i jeździł !!! Jeszcze chciał ode mnie wyłudzić hajs na jego remont. No k***a bez jaj. Koniec offa
[url]http://forum.supermoto.pl/post134726.html#p134726[/url]
Może się ktoś wypowiedzieć o żywotności Husabergów FS 650?
Chłopaki oglądaliście go: [url]http://moto.allegro.pl/husaberg-fs650-e-force-supermoto-ktm-i2935829779.html[/url]
Co możecie powiedzieć?
Ciesze się że mogłem pomóc...Peka jak już się zdecydujesz i będziecie jechać daj znać zorganizuje jakieś %
Wersja na te wypady to raczej coś w tym stylu z Roadbook-iem [url]http://allegro.pl/yamaha-wr450f-wr-450-f-i2925505466.html[/url]
P.S.
Z WR-ek to raczej szukaj padła do remontu wtedy wiadomo co będzie w środku jak sam zrobisz... niestety z gotowców lipa, cena zabija albo wszystko po pseudo remontach.
[url]http://allegro.pl/yamaha-yz-450f-wr-yzf-450-wrf-z-homologacja-okazja-i2918576160.html[/url]
[url]http://allegro.pl/kawasaki-klx-450-r-faktura-vat-sx-exc-yzf-wr-crf-i2939927613.html-[/url] kraków
[url]http://otomoto.pl/yamaha-wr-450-2004r-rozrusznik-M3478268.html[/url]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] KTM 525 EXC lub WR 450
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 77 zapytań