Temat: Sprzedam swoje oczko w glowie: KTM EXC 400 '09
Witam. Z bolem serca zakladam ten temat, ale jednak. Juz postanowione -sprzedaje swojego Kata
Ponizej link do malej galerii, ktora odpalilem na motoxie jakis czas temu
[url]http://forum.motox.pl/viewtopic.php?f=14&t=26638&sid=ef4d849b499551bd60216c0b146c2e05[/url]
A wiec przejdzmy do konkretow:
Motocykl ma najechane 165 mth i 5.5kkm
Jestem drugim wlascicielem od 90-tej mth, 2 sezon. Motocykl w bardzo dobrym stanie technicznym jak i wizualnym, czysty i zadbany, spedzilem przy nim bardzo duzo czasu, byl dla mnie jak przyjaciel, siedzialem z nim po koszach jakie otrzymywalem od zlosliwych dziewczyn:p
Wszystko obdarzone moja miloscia:) 20 mth temu przeszedl gruntowny serwis u Pana Wisniewskiego w Swieciu na kwote 1500zl. Wymieniony zostal lancuszek rozrzadu, plyny tj. olej w silniku, plyn chlodniczy, plyny w sprzegle i hamulcach. Dodatkowo zostal wyregulowany gaznik razem z zaworami. Sprawdzony stan cylindra, tloka oraz korby, ktore okazaly sie byc w dobrym stanie, nie bylo koniecznosci wymiany. Sprawdzona pompa wody. Przednie zawieszenie zlozone na uszczelniaczach SKF, oleju Ohlins oraz twardszych progresywnych sprezynach WP. Z poczatkiem sezonu wymienilem oponki na Dunlop MX51 przod oraz Michelin AC10 tyl, sa w bdb stanie, po bokach jeszcze "cycki", nowe uszczelniacze i lozyska w piastach. Motocykl tak jak wspomnialem jest moim oczkiem w glowie, wszystko bylo czyszczone na czas, z istna precyzja, najlepiej jak moglem. Zalewany olejem Castrol 10w50 wymienianym przed uplywem 10 mth z filtrem. Filtr powietrza dla wewnetrznego spokoju czyszczony co jazde produktami marki NoToil.
Motocykl zarejestrowany, dopiero co oplacony w grudniu, podobnie z przegladem. Dorzucam karton ze wszystkimi gratami ktore zostaly zdjete i tymi ktore przez te 2 lata sie nagromadzily.
Cena jaka mnie interesuje to 17500 zlotych, mysle ze do dogadania.
Powodem sprzedazy jest fakt ze sprzet stoi i sie marnuje, od miesiecy nie mam czasu sie nim zajac, nie mowiac o jezdzie:/ pisze w tym roku mature tak wiec czasu malo. Druga sprawa to taka ze potrzebuje na gwalt samochodu, teraz bedzie mi bardziej potrzebny, moze w przyszlosci kupi sie cos na 2 kolkach, bo to rzecz bez ktorej ciezko funkcjonowac, podobnie jak moja luba ktora jest teraz wazniejsza:)
Pozdrawiam