1 Ostatnio edytowany przez malikowy (2013-01-14 20:38:34)

Temat: Witam wszystkich!

Siema,
Jestem Gabriel, jeżdżę głównie po Warszawie i jestem z Łomianek ale w przeciwieństwie do was poruszam się tylko Yamahą R1 model rn12 ubraną w akcesoria Rizomy,sety Robby Motto SBK, przelotowy tłumik na bazie oryginalnych puszek tylko zmieniony środek, decat Akrapa i PC3
W sezonie robię nią jakieś 14 tys. km 90% przebiegu po terenie Wawy.

2

Odp: Witam wszystkich!

Siema

3

powitać, sprzedawaj erłana i śmigaj na supermociaku :D

4 Ostatnio edytowany przez RoBuLL (2013-01-14 20:59:10)

hej, "błądzić jest ludzką rzeczą " ;)
ja też zaczynałem od R1

SMR450

5

Powitać ;)

6

siema :)

7

Elo

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

8

Siema, widze kolejny co lata na moto, a nie tylko na nie się patrzy ;)

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

9

czesc

SmKTM terrOR #136

10

Siemanko Gabriel

11

Siemasz :)

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

12

siemanko

Honda fmx 650

13

cześć.

fajnie, że poruszasz się tylko yamahą R1 model rn12 ubraną w akcesoria Rizomy,sety Robby Motto SBK, przelotowy tłumik na bazie oryginalnych puszek tylko zmieniony środek, decat Akrapa i PC3...

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

14

Gabriel, ale kupujesz SuMo, czy jak?

15

nie kupuję SM, z ciekawości przeglądałem wasze forum i natrafiłem na temat dragilla z kontrolą trakcji gdzie zaoferowałem swoją pomoc, ktoś mnie tam "opieprzył" za brak powitania, a że na swoim forum R1 też jest taki obowiązek to nie będę wam regulaminu łamać ;)
dziękuję za przyjęcie, nie pociągają mnie tak SM jak sporty ale fajne motocykle macie, tylko dla mnie szkoda by było je w taki teren ładować jak np. na filmiku Terror Warszawy z jakimiś błotami, pewnie gdybym taki kupił to zaraz elegancko wywoskowany i akcesoriami naładowany + koszty eksploatacji takiego silnika (wymiana tłoków co jakiś czas) i zużycie paliwa (12L w 125cc ?!) nie są dla mnie

ps. tak Kula dokładnie jak wymieniłeś ;) jak już opisywać to wszystko, na wiosnę jeszcze idzie na hamownie i strojenie