Odp: XR650R projekt czyli co robiłem przez 2 miesiące...maj 2014 update
szacuneczek! piękny projekt :)
KTM EXC 525
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » XR650R projekt czyli co robiłem przez 2 miesiące...maj 2014 update
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
szacuneczek! piękny projekt :)
Kupiłeś nowego Edelbrock'a?
Piękne moto...
Nowe Edelbrocka już nie kupisz... Eddy przestał produkować gaźniki do Xr650r...
Piękny jest .
2 tygodnie temu widziałem na alledrogo nowego :)
Bajka... koła SM, standardowy bak i supermoto na pełnej k*** jak się patrzy. Czym polerowałeś wydech? Ramę jakoś odnawiałeś czy była w takim dobrym stanie w momencie zakupu?
Ciekawy projekt, tylko brakuje jeszcze jednej pary kółek ;)
Dzięki wszystkim za tyle pozytywnych opinii!!!
To zdecydowanie mobilizuje do dalszego działania!
2 tygodnie temu widziałem na alledrogo nowego :)
Tak nowy z "drugiej ręki" hehe jak może u kogoś przeleżał ale oficjalnie gaźnik nie do kupienia
Bajka... koła SM, standardowy bak i supermoto na pełnej k*** jak się patrzy. Czym polerowałeś wydech? Ramę jakoś odnawiałeś czy była w takim dobrym stanie w momencie zakupu?
Moto jak kupilem miało może z 3000km albo i mniej (jeszcze oryginalne opony byly), dlatego rama tak wygląda, a co do wydechu to papier wodny(400, 600,800 1000 1500 i 2000) pasta polerska i jeszcze polerka filcowa i wiertarka :)
Ta pasta daje rade! Chyba najlepsza efekt murowany!
[url]http://allegro.pl/autosol-pasta-polerska-stali-nierdzewna-kwasowka-i2911421070.html[/url]
Ile Cie wynioslo anodowanie?
Ile Cie wynioslo anodowanie?
koszt około 240 zł + przesyłka (elektro polerowanie i anodowanie) samo anodowanie to by wyszło ze 120-150 zł, musiałbyś się dogadać. Rozkręcenie kół i prostowanie obręczy u Pawła to 100 zł. (w cenę wliczone jest też złożenie kół i centrowanie).
Jednak anoda nie jest taka sama jak oryginalny excel, ale moje obręcze byly bardzo zniszczone... jest bardziej matowa niż oryginalny excel
Robiłem w Tadgenie - jedyne miejsce gdzie chcą się podjąć anodowania używanych elementów!
Nice job, trzeba się będzie zgadać na jakieś enduro w sezonie:)
rafal223 napisał/a:
Kupiłeś nowego Edelbrock'a?
Piękne moto...Nowe Edelbrocka już nie kupisz... Eddy przestał produkować gaźniki do Xr650r...
do Xr650r...
TO ja zapytam inaczej o gaźnik... jaka to wersja/numer seryjny??
Śliczne moto.....
Bardzo ładna XR-ka jedynie co mi się nie podoba to ten powiększony bak no ale to już kwestia gustu ;)
Zajebista robota, szacun!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » XR650R projekt czyli co robiłem przez 2 miesiące...maj 2014 update
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 78 zapytań