Odp: HUSABERG FS650E FORCE SUPERMOTO- sprzedam
Berek PW
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » HUSABERG FS650E FORCE SUPERMOTO- sprzedam
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Berek PW
Dobra dobra - akurat wyprzedzanie na Bergu jest łatwe odkręcasz manetkę i sięę ęę trzymasz ;)
Ps
A szanowna Pani Gałka czym będzie ganiać?
Pogdamy dzisiaj do zobaczenia :-) w Otrębusach będziemy ok 16:30
se se se :D
Ale wielkie zdjęcie!!
Dwa kółeczka po osiedlu wczoraj - ZAL :)
Sorki za spam, ale cieszę się po prostu i chciałam się z Wami podzielić moją radością :)
Przy okazji dziękuję Hermesowi i Plastrowi za fachową pomoc, wprawne oko, cenne uwagi i rady!
A jak jest z dostepnoscia czesci i serwisowaniem/czestotliwoscia?
Berecik, masz na forum temat remontu berga 650. Ceny części IMO zabijają.
Mój kolega z DDZ ma berga i olej wymienia co dwa zbiorniki paliwa.
Twarde to i sztywne, kanapa przecina dupę na pół... Nie miałem odwagi się przejechać ale nie raz wyprzedzał mnie przy 120 na gumie...
joł
no ładnie ładnie- i kolorek twarzowy:) a tak poważnie to cholernie się cieszę razem z Tobą i mam nadzieję że teraz będziesz miała aktywny sezon treningowy
ps
Hermes- ty jesteś teraz etatowy rzeczoznawca:)
beret napisał/a:A jak jest z dostepnoscia czesci i serwisowaniem/czestotliwoscia?
Berecik, masz na forum temat remontu berga 650. Ceny części IMO zabijają.
Mój kolega z DDZ ma berga i olej wymienia co dwa zbiorniki paliwa.
Twarde to i sztywne, kanapa przecina dupę na pół... Nie miałem odwagi się przejechać ale nie raz wyprzedzał mnie przy 120 na gumie...joł
Wiem, czytalem juz ten temat, ale pojade zobacze:]
Jednym słowem sprzęt warty polecania nie ma się do czego przyczepić piękna i zadbana sztuka - przeraża mnie tylko jedno iż jest to "SPRZĘT NIE DLA LESZCZA" - mnie przeraża moc tego potwora
byłem widziałem razem z hermesem i beretem ... sprzęt kozak stan kosa... urywa jaja przy samej mosznie...
jakby ktoś był zainteresowany a pieniędzy nie miał wystarczająco to mogę odkupić wydech z tego motocykla i dać orginalny ;)
byłem widziałem razem z hermesem i beretem ... sprzęt kozak stan kosa... urywa jaja przy samej mosznie...
Moszna to worek, ktory trzyma jaja, wiec ciezko byloby urwac je daleko od moszny
HEHE no patrzcie go jaki uczony sie znalazł . . . :)
dobre dobre
Padłem :D
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » HUSABERG FS650E FORCE SUPERMOTO- sprzedam
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 80 zapytań