Odp: Kupię SuperMoto - Olsztyn
Były - dziobale w wersji R
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię SuperMoto - Olsztyn
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Były - dziobale w wersji R
Znalazłem oferte - KTM LC4 690 wersja SMR, 22 000 km, rocznik 2008,
Cena - 14,500zł brutto.
Jest i link : [url]http://otomoto.pl/ktm-lc-4-690-smr-salon-polska-M3459155.html[/url]
Co myślicie o tej cenie i przebiegu ?
Ten dziobal ma jeszcze czaszę od Duke 690 zakładaną u Sancheza - pamiętam ten motocykl, jeszcze trzy lata temu widywałem go w Warszawie.
coś ktoś pisał że przebieg jakiś czas temu byl większy niż obecnie i coś z karterami
Jeszcze użytkownik forum Sarar ma dziobaka za 16 koła
Makosan napisał/a:Czy motory tej firmy są najbardziej podatne na awarie?
Brednie - 525 to motocykl wyczynowy wymagający częstszych interwałów serwisowych niż silniki LC 4 (taki jaki ma wyżej proponowany dziobal przez Koso) - awaryjność KTM to wyłącznie wina zaniedbań użytkowników w temacie serwisowania.
awaryjność większości marek - wynika z zaniedbań użytkowników, bądź mechaników, choć zdarzają się sporadycznie wady materiałowe...
choć uważam że małe Japońskie rączki dbają o precyzję najlepiej ;)
Makosan napisał/a:Znalazłem oferte - KTM LC4 690 wersja SMR, 22 000 km, rocznik 2008,
Cena - 14,500zł brutto.Jak myślicie, warto zainwestować? Czy cena trochę na wyrost została postawiona?
Bo przebieg 22000 km mnie trochę przeraża.lc4 smr ?? chyba nie bylo takich . daj jakis link do aukcji albo fote wstaw
Były takie. Chodzi o dziobala SMR. Sprzętem o którym kolega mówi jeździł mój mechanik ale w pewnym momencie poszedł do żyda. Powiem tyle, ten sprzęt miał dużo większy przebieg i jeszcze kilka kwiatków więc ostrożnie. A cena jest podejrzanie niska.
Jeżeli ten sprzęt miał dużo większy przebieg, to chyba bym się wpakował w niezłe bagno.
Sarar jest z wawy niestety, kawał drogi do niego. Będe musiał jeszcze poszukać coś w Olsztynie.
Jeżeli będziecie mieli jakieś namiary to dajcie znać.
być może niebawem rozważę zmianę swojego sprzętu - jakby co to PW.
a do Wawy kawał drogi? w zeszłym roku z centrum na koniec Jarot w godz. szczytu jeździło się 2h czyli prawie tyle co do Wawy ;)
Jeżeli ten sprzęt miał dużo większy przebieg, to chyba bym się wpakował w niezłe bagno.
Sarar jest z wawy niestety, kawał drogi do niego. Będe musiał jeszcze poszukać coś w Olsztynie.
Jeżeli będziecie mieli jakieś namiary to dajcie znać.
Zawsze można rozkminić wysyłkę kurierem :D
Makosan napisał/a:Jeżeli ten sprzęt miał dużo większy przebieg, to chyba bym się wpakował w niezłe bagno.
Jeżeli będziecie mieli jakieś namiary to dajcie znać.Zawsze można rozkminić wysyłkę kurierem :D
Kochani dobrze by było jeszcze kupić od was motor na fakturkę, czyli na firmę, żeby wszystkie naprawy i benzynkę wrzucać w koszty, wtedy chociaż trochę serce lżejsze by było ;)
Kochani dobrze by było jeszcze kupić od was motor na fakturkę, czyli na firmę, żeby wszystkie naprawy i benzynkę wrzucać w koszty, wtedy chociaż trochę serce lżejsze by było ;)
Ja nie mam takiej opcji ale to już Ci pisałem wcześniej.
Jak na fakturę to może coś z salonu w leasingu?
u mnie z fakturą...
u mnie z fakturą...
Gajos, masz wiadomość na PW!
Gajos co pd Duku?
będę szedł w wyczyny - Wujek nie chce tanio oddać crf'y a do tego bergi śnią mi się nocami ... :)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię SuperMoto - Olsztyn
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 76 zapytań