Temat: HUSABERG FS650E FORCE SUPERMOTO- sprzedam
witam wszystkich,
jak w tytule- sprzedaje mojego berga rok 2005, przebieg tylko 92 motogodziny!! cena 13.690 pln.
szczegóły [url]http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=2935829779[/url]
pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » HUSABERG FS650E FORCE SUPERMOTO- sprzedam
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam wszystkich,
jak w tytule- sprzedaje mojego berga rok 2005, przebieg tylko 92 motogodziny!! cena 13.690 pln.
szczegóły [url]http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=2935829779[/url]
pozdrawiam
Pw
Oho coś czuje że jutro juz ogłoszenia nie będzie :D
nice....
A jak jest z dostepnoscia czesci i serwisowaniem/czestotliwoscia?
A jak jest z dostepnoscia czesci i serwisowaniem/czestotliwoscia?
częstotliwość serwisów, chyba największa z wyczynów dostępnych w pl ;)
Tzn?
częstotliwość serwisów, chyba największa z wyczynów dostępnych w pl ;)
Nie demonizujmy...
Primo - manual niestety nie precyzuje kiedy co zmieniac w silniku.
Jedyne sugestie co do wymiany (nie samego sprawdzenia), to 45mth w trybie zawodów, bądź 60 w trybie hobby dla łożysk:
- korbowodu
- wałka wyrównoważającego
- wałka rozrządu
Wymiany oleju i check zaworów co 15mth. Tyle teorii.
W praktyce jednak Bergi uchodzą za stosunkowo pancerne wyczyny. Do tego większość części da się kupić pomijając bandytów z Husaberga, więc głowa do góry. Jedyny faktyczny problem, to budowa tego jeb... pieca, który cylindra jako takiego.... nie posiada. Żeby wymienić tłok trzeba przepołowić silnik. "Uwaga na stopień"
Mój plan: olej 10mth, zawory 30mth, tłok 150mth.
Powiem tak jak komus wpadl w oko to nawet nie ma co jechac jak taka tania wysylka za pobraniem patrz aukcja "Przesyłka pobraniowa priorytetowa 1 zł" kliknij kup teraz i czekaj na listonosza bedzie niespodziannnaaaaaaaaa
P.S. berek zaskoczyles mnie ta aukcja...?
Powiem tak jak komus wpadl w oko to nawet nie ma co jechac jak taka tania wysylka za pobraniem patrz aukcja "Przesyłka pobraniowa priorytetowa 1 zł"kliknij kup teraz i czekaj na listonosza bedzie niespodziannnaaaaaaaaa
Przy zawieraniu umowy na odległośc macie 10 dni na testy, a potem możecie zwrócic. Gdybym miał miejsce w garażu... brałbym bez zastanawiania!!!
Nie demonizujmy...
Właśnie mam nadzieję że tym sezonem rozwiejesz wszelkie mity i wątpliwości bo też mnie kusi od dawna ;)
Hermes - nie gadaj tyle tylko przyjeżdżaj to pogadamy ;)
Hermes - nie gadaj tyle tylko przyjeżdżaj to pogadamy ;)
Berek chciałem pomóc może jest ktoś z daleka kto czyta i ma XXX km więc kliknie kup teraz i będziesz miał, temat załatwiony ;-) Chętnie się z tobą zobacze, wypije piwko bo zajebiście się latało ramie w ramie na Bemowie chciaż przez tą chwile którą mnie wyprzedzałeś... co do sprzęta to wiesz nie jest dla mnie (nie mam tyle pieniędzy) decyzja należy do Bereta... ja tylko oglądam :-) jako specjalista do spraw dziwnych i niewytłumaczalnych. Widziałem sprzęt wielkorotnie na naszym Bemowskim placyku - i powiem tak PIĘKNA SZTUKA.
P.S. Dla Gałki już (dopiero) sprzęta znalezliśmy, mam nadzieje że pojawisz się w sezonie 2013
berek650 napisał/a:Hermes - nie gadaj tyle tylko przyjeżdżaj to pogadamy ;)
Berek chciałem pomóc może jest ktoś z daleka kto czyta i ma XXX km więc kliknie kup teraz i będziesz miał, temat załatwiony ;-) Chętnie się z tobą zobacze, wypije piwko bo zajebiście się latało ramie w ramie na Bemowie chciaż przez tą chwile którą mnie wyprzedzałeś... co do sprzęta to wiesz nie jest dla mnie (nie mam tyle pieniędzy) decyzja należy do Bereta... ja tylko oglądam :-) jako specjalista do spraw dziwnych i niewytłumaczalnych. Widziałem sprzęt wielkorotnie na naszym Bemowskim placyku - i powiem tak PIĘKNA SZTUKA.
P.S. Dla Gałki już (dopiero) sprzęta znalezliśmy, mam nadzieje że pojawisz się w sezonie 2013
Dobra dobra - akurat wyprzedzanie na Bergu jest łatwe odkręcasz manetkę i sięę ęę trzymasz ;)
Ps
A szanowna Pani Gałka czym będzie ganiać?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » HUSABERG FS650E FORCE SUPERMOTO- sprzedam
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 79 zapytań