Temat: Kupie pare gratów KTM
Interesują mnie następujące częsci model '03 - '07 SX EXC 4T
Zbiornik paliwa czarny
Kanapa
Subframe z airboxem
Tylny błotnik czarny
Ktoś coś ma w ładnym stanie to walić na PW
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie pare gratów KTM
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Interesują mnie następujące częsci model '03 - '07 SX EXC 4T
Zbiornik paliwa czarny
Kanapa
Subframe z airboxem
Tylny błotnik czarny
Ktoś coś ma w ładnym stanie to walić na PW
[url]http://www.supermotoforum.co.uk/supermoto-parts-spares-sale/71376-ktm-exc-standard-exhuast-titanium-akrapovic-exhaust-black-tank-cf-airbox.html[/url]
Też bym chetnie kupił jakieś czesci do KTM-a z U.K bo czasem sie trafiaja w dobrych pieniadzach... Ale co z tego jak nie mozna sie z tymi ludzmi dogadać i skontaktować... Kiedys pisałekmkilka razu do goscia, ale jak sie zorientował, ze jestem z polski to juz wiecej nie odpisał!!! Wiec szkoda czasu nawet patrzec na ich aukcje... niech sobie sprzedaja u siebie...
Dziwne podejście... Ja tam kupiłem sporo gratów z UK przez ebaya i nigdy nie miałem problemów. Nawet jak aukcja była tylko na UK to jak się dopytałem to goście chętnie wysyłali do PL. Tyle, że czasem ceny wysyłki są kosmiczne...
Ja prawie wszystko kupuję przez ebaya.
Brałem już z różnych krajów i faktycznie z angolami jest najgorzej.
Bardzo się boja wysyłać poza swoją wyspę. Nawet do Irlandii nie chcą często słać.
Wiele razy mnie odstrzelili.
Nie ma natomiast takiego problemu z DE. Tam zawsze mi wysyłali. Sprawdzali nawet cenę na poczcie aby było jak najtaniej itd.
To samo tyczy się USA
Mówię oczywiście o aukcjach gdzie wysyłka nie była do PL
Hacker ile dałes za swój czarny zbiornik?
Hacker ile dałes za swój czarny zbiornik?
160+20
No to jest good price, bo to co MOTO podal to ładny stan ale cana zaporowa ...
Dziwne podejście... Ja tam kupiłem sporo gratów z UK przez ebaya i nigdy nie miałem problemów. Nawet jak aukcja była tylko na UK to jak się dopytałem to goście chętnie wysyłali do PL. Tyle, że czasem ceny wysyłki są kosmiczne...
Ok, to jak bede miał cos na oku z eBaya to pisze od razu do Ciebie jesli takie masz chodu u nich... Już kilka osób sie oferowało z tego forum z pomocą i jakoś nigdy nic nie kupiłem z zagranicy!!! A wiele razy byłem zainteresowany! Jak przyszło do konkretów to CISZA... Wiec chyba mam prawo miec takie zdanie, ze nie warto sobie głowy zawracac!
Dobra interesuje mnie juz tylko kanapa i boczki czarne lub białe w łądnym stanie.Z naciskiem na kanape bo boczki zamówie chyba w KTM ale jak macie w łądnym stanie to moge się targnąć
Do zamknięcia, wszystko kupione.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie pare gratów KTM
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 78 zapytań