1

Temat: Xt 125 Supermoto

Siema. Mam na sprzedaż yamaszkę Xt 125 w Supermoto rocznik 2007 ale był wymieniany silnik na właściwie nowy bo miał tylko 3.000 kilometrów z 2010 r. Wymieniłem silnik ponieważ stary się wypalił po wlaniu ,, 98'' (prawdopodobnie złe paliwo). Motocykl naprawdę fajny przerobiony na wtrysk , mało pali 2.5-3.5 l na 100km , wymieniony układ napędowy zębatka tył łańcuch przód jeszcze stara jest ale mam nową w folii dorzucam z moto , kierunki zmienione na ledy . Jedynym takim minusem w tym moto to jest przednia opona za niedługo trzeba będzie wymienić oraz fakt że motocykl ma licznik w MPH a nie w KMH
Po za tym wszystko Gra śmiga i super chodzi. V max koło 100 ale prawdopodobnie w katalizatorze coś jest co trzeba wywalić po tym ma śmigać 120 km/h. Do moto dorzucam jeszcze stary silnik , w którym skrzynia i cała ,,elektrownia'' jest w super stanie. A i byłbym zapomniał wymieniłem również klocki przód tył . Także naprawdę można brać go i się nie zastanawiać :D
Cena jaka mnie interesuje to +/- 6.000 . Rozważę też propozycje wymiany na większe supermoto z moją dopłatą .
Wszelkie pytania i propozycje pisać proszę na PW.
http://img526.imageshack.us/img526/4053/zdjcie1097.jpg

Yamaha Xt 125 X SM - sprzedana
W poszukiwaniu nowej kobyłki

2

Odp: Xt 125 Supermoto

up

3

up brać ją ;p

4

up brać naprawdę dobre moto

5

Up
-100 ZŁ

6

upek

7

Szczerze to wątpię że ktoś z forum będzie czegoś takiego szukał, jak sprzedawałem Wr 125x to nikt od nas nie był zainteresowany, zero pytań.

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

8

wiem ale zawsze można próbować ;p jeszcze będę wystawiał na allegro i tablice , przerzucam się na większy potrzebuje gwałtem pieniędzy

Up.

9

upek

10

upek

11

Wystawiaj chłopie na allegro/tablice a nie ciągle UP UP ;d chyba że Ci nie zależy na sprzedaży bo na forum takiego sprzęta  ciężko sprzedać raczej.

12

szkoda ze JESZCZE czesciej nie mozesz tego podbijac....