1

Temat: Kupie moto za rozsądne pieniądze.

A wiec, dzis moje oczko w glowie (mercedes C 3.2 v6) sie sprzedał.

Poszukuje nowego dziecka. chcialbym aby moto bylo jak najmłodsze. pojemnosc od 400cc góre.

Powiedzialem sobie ze wiecej jak 10tys nie chce wydac na zabawke.

Mile widziane koła SM+enduro

Oczywiscie tansze motory wchodzą w gre. Gdyż ciezko mi zrozumiec jak 7-8 letni motor moze byc drozszy od 7-8 letniego auta, ktore bylo conajmniej 2 razy drozsze w zakupie...  (mowie o miejskim aucie pokroju forda focusa)

Nie chcialbym również jechac daleko po moto (jestem z Torunia)

czekam na powazne propozycje

guti66@wp.pl

792-641-341

HUSQVARNA TE 450.

2

Odp: Kupie moto za rozsądne pieniądze.

Guti napisał/a:

Oczywiscie tansze motory wchodzą w gre. Gdyż ciezko mi zrozumiec jak 7-8 letni motor moze byc drozszy od 7-8 letniego auta, ktore bylo conajmniej 2 razy drozsze w zakupie...  (mowie o miejskim aucie pokroju forda focusa)

To zrozum, że takich fordów na każdym rogu po 150 stoi, a wartych uwagi motocykli tego typu jest na sprzedaż może kilka sztuk w całym kraju. Żeby jeszcze bardziej ci namieszać, kupisz auto za 600 koła i zaraz po wyjeździe z salonu jego realna wartość będzie na poziomie 500, a po trzech latach sprzedaż je za 200, w tym czasie cena takiego Forda spadnie może o 20-30%. Dziwne nie? Przecież to też samochód i nawet bardziej zajebisty od Forda, mindfuck normalnie ;D Mam nadzieje, że mózg ci nie wybuchnie przy tej rozkmince :)

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

3

Dolnyslask drz 400 sm jak nowa 10 000  za zestaw enduro kola +  zawiwxha 2000

sprzedam części
EXC 520 /  LC4 620 - całe na części - koła enduro - koła KTM DUKE SM
DRZ 400 - części zawieszanie, elektryka, air box, sprzęgła, elementy silnika
gg 6777220            tel 698 - 672 - sto jeden

4

Bagins lepiej byś na maile odpisywał

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

5

sprawdź moje ogłoszenie w dziale giełda

life's 2 short 2be slow

6

Subek, mozg mi nie wybuchnie, o to sie nie martw. poprostu mam swoje podejscie do tego tematu i tyle. Teraz na rynku jest tyle samochodow i motocykli na sprzedaz ze niestety w duzym stopniu kupujący narzuca warunki. Duzo ludzi buja sie z motocyklami po kupe miesiecy niestety. I nie zamierzam wykladac kupe kase za przecietne moto, a potem gdy bede chcial odsprzedac to bede mial z tym wielki problem zeby za duzo nie stracic... tyle mam do powiedzenia na twoja wypowiedz.

HUSQVARNA TE 450.