Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Rozbity był na stówę ale nie pamiętam jak bardzo, może komuś się przypomni bo ja to sklerozę mam :)
KTM EXC 450 Six Days Sardinia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 256 257 258 259 260 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Rozbity był na stówę ale nie pamiętam jak bardzo, może komuś się przypomni bo ja to sklerozę mam :)
też się nad tym zastanawiam, ale sprzedający twierdzi że przyjechał 2 tyg temu, a tamten już dawno się sprzedał(chyba)
kwkm napisał/a:Koso napisał/a:jakim cudem ja go przegapiłem?;D
Zapytałbym raczej, ciekawe co go boli..?
A nie miał kilka miesięcy temu przednich lag w okolicy silnika? Ten plastik z napisami mocno mi się skądś kojarzy.
Dzwoniłem też za tym moto i pytałem o niego. Niby wszystko okej ale Subek ma racje, pamiętam tego z lagami w silniku z tymi napisami, to jest to samo moto. Kuuu*wa szkoda
To w takim razie niech ktoś porobi screeny bo za chwilę się pojawi na ori plastikach z polską blachą za 30tys i ktoś się natnie.
koła sm KTM - cena super
[url]http://allegro.pl/ktm-690-sm-smr-smc-duke-lc4-enduro-i2910946087.html[/url]
podziękował. Koła przytulone
kwkm napisał/a:Koso napisał/a:jakim cudem ja go przegapiłem?;D
Zapytałbym raczej, ciekawe co go boli..?
A nie miał kilka miesięcy temu przednich lag w okolicy silnika? Ten plastik z napisami mocno mi się skądś kojarzy.
sądząc po samym otoczeniu w jakim zrobione są zdjęcia można wysnuć takie wnioski :P
subek napisał/a:kwkm napisał/a:Zapytałbym raczej, ciekawe co go boli..?
sądząc po samym otoczeniu w jakim zrobione są zdjęcia można wysnuć takie wnioski :P
ehhh tam... blacharz pewnie dojezdzal do pracy :P
Od wielu lat prowadzę plac z klamotami, ale nie wpadłbym na pomysł zrobienia zdjęć moto na sprzedaż w takim cudnym "otoczeniu" ;-)
[url]http://gielda.scigacz.pl/KTM,SMC,M3400119.html[/url]
już nie można powiększyć zdjęć, ale moto się zgadza ;)
i miejscowość też...
[url]http://gielda.scigacz.pl/KTM,SMC,M3400119.html[/url]
już nie można powiększyć zdjęć, ale moto się zgadza ;)
i miejscowość też...
Wiedziałem
tydzien temu przywieziony ... funkiel nowka :)
no i dupa....
Ma mi przysłac fotki, zobaczymy jaki składak
ciekawe jak naprawione... bo jak zalozyli rame nowa (prosta uzywke) to jeszcze ok...
ale jak juz na wstepie sciemniaja, to pewnie lipa.
no i dupa....
Ma mi przysłac fotki, zobaczymy jaki składak
jak ci przysle fotki to mu odeslij linka od Raczka i przekaz info ze juz wiekszosc swirow SM w PL zna prawde :)
Potęga forum, już namierzony i cały misterny plan wpizdu :D
Strony Poprzednia 1 … 256 257 258 259 260 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.132 sekund, wykonano 36 zapytań