Temat: Siema ;]
Paweł,18 lat,latam od około 7-8 lat motoryna,suka TS,dr350,xr 400 no i teraz zrobiłem prawko i szukam SM ;]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Siema ;]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Paweł,18 lat,latam od około 7-8 lat motoryna,suka TS,dr350,xr 400 no i teraz zrobiłem prawko i szukam SM ;]
siemanko ;]
Siemanko:)
siemasz;)
Siemka :]
tak przy okazji to jestem chorym fanem odpalania motocykli z kopa :D
każdy dotychczasowy sprzęt palony z buta,no i przyszły zapewne również ;]
w sumie dotychczas latałem tylko na endurakach ale czas kupić sm i postraszyć staruszki :P
Siemasz ;)
elo ;)
czas kupić sm i postraszyć staruszki :P
SM nadaje się idealnie do tego zadania :)
Powodzenia w szukaniu sprzęta.
Pozdro!
kontynuując temat popełniłem ktm'a ;]
Gratulacje ;) napisz coś wiecej bo tez za katem będę sie rozglądac. :) Co jak, z kąd, za ile ;) ... i jak dlugo przezywales kupno...
no Kors chciałeś Kata i masz ;)
gratki ;)
obejrzałem w sumie 3 katy, 660 która po 200+ kopach nie dała znaku życia,640 z sklejonym sprzęgłem(nie podobała mi się :P) ,no i ten czyli KTM LC4 625 SC SMC 2002 z poznania
ogólnie kacior nie jest idealny,zdało by się zmienić poszycie siedzenia,brakuje mi jednej szprychy z tyłu,tylny błotnik bo ktoś chyba próbował stuntować i jest lekko przytarty,ale ja nie szukałem sprzętu idealnego bo za niecałe 9 nie ma co cudów oczekiwać,ważne że silnik wydaje się być ok,wymieniłem filtr powietrza,zmieniam olej i filtr,gume przód i latam ten sezon...w sumie mogłem się jeszcze potargować ale trudno,jest taki jaki jest i jestem ogólnie zadowolony,zapie**** jak wściekły,przyspieszenie kosmiczne,keihin fcr robi swoje :P
Kors to powiedz mnie, chociaż może to głupie pytanie, jak ma się ten Kat do Xr?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Siema ;]
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 70 zapytań