1

Temat: Witam szanownych kolegów:-)

Od jakiegoś czasu zastanawiam się poważnie nad kupnem nowego sprzętu, chyba przyszedł czas na większą adrenalinę:-D i zabawę w błocie:-p, jak do tej pory poruszałam się ścigami....ale chęć wypróbowania czegoś innego jest silniejsza ode mnie, jarają mnie strasznie wasze maszyny i wyczyny....P.S szacunek dla niektórych panów:-)...Ale poproszę ekspertów o pomoc!Jaka maszyna będzie odpowiednia na naukę dla wysokiej i szczupłej kobietki???Z góry dziękuję za propozycje, liczę na wasz profesjonalizm:-)

2

Odp: Witam szanownych kolegów:-)

Hej,
moja lepsza połówka śmiga na WR 250X i twierdzi, że jest zadowolona

SMR450

3

Siemanko Wiki, Drezyna również spokojnie się nada

4

CZeeesc:]

5

Witam ;]

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

6

Simano, kolezanka  skąd?

525 EXC

7

Cześć, nie wiem czy wiesz, ale na tutejszym forum dziewczyna musi najpierw pokazać jak wygląda ;)

NIE PANOWIE? xD

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

8

Siemka ;)

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

9

Koso jak zwykle bezlitosny :D

10

Jestem z Krakowa:-)bezlitośni koledzy, ja jakoś waszych fotek nie widzę;-D(kolego Koso) ale się pojawi jak już dosiądę nową maszynę:-D

11

Hej.

To już taka tradycja, że jak na forum pojawia się płeć piękna to robi sie zamieszanie i nie dajemy żyć jeśli nie wrzucisz fotki :p

READY TO >> TERROR

12

Zamieszanie to podstawa:-D a ciekawość to pierwszy stopień do piekła:-p...ale i tak jestem wam bardzo wdzięczna za cenne podpowiedzi i teraz nie będę mogła spać...

13

Wiki nie spiesz się, zanim podejmiesz decyzję przymierz się do potencjalnych wyborów. Należy również zadać sobie pytanie które zadał Ci maniek-rr312 - do czego ma Ci służyć ten motocykl?

14

siemanko :))

15

Powitać ;)