Temat: Ile wielbłądów jest warta Twoja dziewczyna :)
http://www.joemonster.org/link/pokaz/4416/Ile_wielbladow_jest_warta_Twoja_dziewczyna
Ile wielbłądów jest warta Twoja dziewczyna :) :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Ile wielbłądów jest warta Twoja dziewczyna :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.joemonster.org/link/pokaz/4416/Ile_wielbladow_jest_warta_Twoja_dziewczyna
Ile wielbłądów jest warta Twoja dziewczyna :) :D
Bajros ogranij się. Nie latasz, spóźniasz się na ustawki, fochy strzelasz i jeszcze jakieś pierdoły umieszczasz na forum :-)
Nawet koledzy od XTX wykruszają się
wkurzasz sie bo ci malo wielbladow wyszlo :P
Chciałem zmobilizować Bajrosa do latania. Może to pomoże .
Panowie nie krytykować tylko wyniki podawać!!
niby 31 ale jakos nie przekonuje mnie to
Bajros ogranij się. Nie latasz, spóźniasz się na ustawki, fochy strzelasz i jeszcze jakieś pierdoły umieszczasz na forum :-)
Nawet koledzy od XTX wykruszają się
Maniuś, ja Cię znam właśnie z tej strony - przycinki i wesołe riposty nie są Ci obce :) Wszystko co napisałeś powyżej to żarty no może za wyjątkiem wykruszania się kolegi hehe, który ma zamiar przejść do Twojej stajni :P
mi wyszło 49 wielbłądów i 3 owce :-)
Dobrze, że znasz się na żartach.
well, i reckon your girl is worth more or less 59 camels, 8 goats and 9 sheep
well, i reckon your girl is worth more or less 59 camels, 8 goats and 9 sheep
Ciekawe te wyniki ale bardziej bym był ciekaw ile i jakich moto są warte nasze kobiety jak by wyszło np. 3x V-max
3x HUŚKA 1x GSX-R to Żona mogła by się już czuć sprzedana ;)
Ciekawe te wyniki ale bardziej bym był ciekaw ile i jakich moto są warte nasze kobiety
Spoko, można się pokusić o przeliczenie, wielbłąd średnio 800dolców za sztukę... Ja sobie policzyłem wyszło jakieś 98 000 pln hehe
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Ile wielbłądów jest warta Twoja dziewczyna :)
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 76 zapytań