Temat: Kupie Ktm Smc, 690 Smc R
Miejsce w garażu się zwolniło,
interesują mnie tylko igiełki 2011-
Jak się trafi jakiś Ktm 450/530 supermoto z małym przebiegiem rozważę
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie Ktm Smc, 690 Smc R
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Miejsce w garażu się zwolniło,
interesują mnie tylko igiełki 2011-
Jak się trafi jakiś Ktm 450/530 supermoto z małym przebiegiem rozważę
Ostatnio troche pomyślałem czego chce dokładnie i wyczyny jednak odpadają
Na dzień dzisiejszy w gre wchodzą
-Ktm 690 Smc R
-Ktm 690 Smc (tylko na wypasie)
Poszukiwania trwają...
!!! nie wierze że nikt nie sprzedaje, jeszcze jestem cierpliwy ;D ale powoli zaczynam rozglądać się za inną 140KM bestią
Koso nie wymiękaj:P do sezonu jeszcze się pojawi coś napewno!
powoli zaczynam rozglądać się za inną 140KM bestią
Koso nie rób sobie jaj, ja też chciałem kupić Diavela i w porę się opanowałem, na szczęście SuMo zwyciężyło! Bądź silny!
Ja się nie dziwię, że Koso ma problem ze znalezieniem sprzęta. Supermoto to z reguły ściorane wizualnie motocykle, przecież tym się lata trochę w terenie, schody jakieś, gleby na torze itp itd. Chyba będziesz musiał udać się do salonu :)
PS. Wrzucę później fotki EXC którego kupiłem to zobaczycie jak wygląda motocykl po 2400km przejechanych głownie w ciężkim terenie :D
KOSO, po jakiego szukasz igielke.... zeby sie zaraz wkurwiac, jak zaliczysz jakas glebe w terenie lub lekkiego slizga... SM ma byc sprawny technicznie i tyle... a jak bedziesz chcial to se dokupisz plastiki albo okleisz w pokemony :D, jeden kij :)
Pamietam jak KWKM kupil nowego SMC'R i nie dostal raz noga do podloza i musial polozyc moto na ziemi... chlop przezywal to 2 tygodnie i prawie zamknal sie w sobie... nie szlo znim gadac... :P
Koso napisał/a:powoli zaczynam rozglądać się za inną 140KM bestią
Koso nie rób sobie jaj, ja też chciałem kupić Diavela i w porę się opanowałem, na szczęście SuMo zwyciężyło! Bądź silny!
djawela? przeca to preclowóz, bez jaj!
Pamietam jak KWKM kupil nowego SMC'R i nie dostal raz noga do podloza i musial polozyc moto na ziemi... chlop przezywal to 2 tygodnie i prawie zamknal sie w sobie... nie szlo znim gadac... :P
:DDD heheh
Koso kupisz najwyżej nowe plasticzki i będziesz miał igiełkę funkiel nófkę;)
O ty fajo.!!Dementuje, to jest bezczelne oszczerstwo, ciora się sprzęta, nie ma lipy. Szkoda nowego sprzęta tylko do pierwszej rysy, potem już jakoś leci.
KOSO, po jakiego szukasz igielke.... zeby sie zaraz wkurwiac, jak zaliczysz jakas glebe w terenie lub lekkiego slizga... SM ma byc sprawny technicznie i tyle... a jak bedziesz chcial to se dokupisz plastiki albo okleisz w pokemony :D, jeden kij :)
+1
djawela? przeca to preclowóz, bez jaj!
delta po kilku jazdach testowych tym sprzętem nie mogłem uwierzyć jak to moto teleportuje kierownika - do dzisiaj mam ogromny apetyt na tego Dukata, jednak zdecydowanie jako drugie moto. Może kiedyś finanse pozwolą, kto wie...
O ty fajo.!!Dementuje, to jest bezczelne oszczerstwo, ciora się sprzęta, nie ma lipy. Szkoda nowego sprzęta tylko do pierwszej rysy, potem już jakoś leci.
He he - wyszło szydło z worka :D
już miałem nadzieje że jakieś oferty, ale to tylko wasz spam na pocieszenie ;D
fistach napisał/a:. Szkoda nowego sprzęta tylko do pierwszej rysy, potem już jakoś leci.
oj tak, pamiętna pierwsza gleba i troche rys wpadło
delta o ile same plastiki są porysowane to nie problem, ale nic więcej ;;)
delta po kilku jazdach testowych tym sprzętem nie mogłem uwierzyć jak to moto teleportuje kierownika - do dzisiaj mam ogromny apetyt na tego Dukata, jednak zdecydowanie jako drugie moto. Może kiedyś finanse pozwolą, kto wie...
teleportować teleportuje, ale brakuje mu tylko 5kg chromów i preclowóz jest jak się patrzy. ale wiadomo, kwestia gustu
delta o ile same plastiki są porysowane to nie problem, ale nic więcej ;;)
hehe, koso ma nawet wyliczone ile rysek może być na moto :D
[url]http://otomoto.pl/ktm-smc-nowy-smc-r-M3274029.html[/url]
a tego widziales ? na firme brać i prawie 10 tys mniej niz "nowy".
sam nad nim mysle , ale wydatków ostatnio wiecej niz przychodów :>
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie Ktm Smc, 690 Smc R
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 83 zapytań