1

Temat: Szybka pomoc dot. TV

Siema koledzy. Chcialem kupic bracholowi tv pod choinke bo ciagle siedzi u mnie i irytuje mnie to coraz bardziej. Myslalem tylko nad samsungiem bo wszystko teraz mam tej firmy i jestem zadowolony. Chce zeby byla to matryca ledowa 32 cale bo wiekszy mu nie potrzebny do grania na xboxie. Tak na szybko przegladalem ceneo i trafilem na Samsunga Smart TV full hd i w ogole by ki pasowal, chcialem sie upewnic czy funkcja Smart Tv polega na tym ze mam telewizor podlaczone do neta i moge korzystac z YT, FB 8 przegladac neta? A i jeszcze jedno pytanko: mianowicie chcialbym od czasu do czasu puscic jakis film na kinomaniaku z ktorego korzystam, no i pytanie czy cos takiego odpale czy nikle szanse na to?

Z gory dzieki i wesolych swiat i nowego roku, gumowych drzew itd...

2

Odp: Szybka pomoc dot. TV

pomyliłeś fora mistrzu :):)

Ja mam w domu wszystko Pana Sonica :) Więc wiesz - nie pomogę z szajsungiem.

Wesołych Wsiąt :)

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

3

raczej nie pociągnie ci kinomaniaka jak i innych tego typu serwisów (brak flasha) może teraz już to mają dlatego na 100% nie gwarantuję.  Nie musi to być samsung,możesz szukać  LG też są dobre a tańsze.zresztą teraz wszystko działa ok póki gwarancja.

Sherco st300  Cabestany Replica

4

Mam smarta samsunga ledowego, ogolnie jestem z niego bardzo zadowolony, naparzam na ps3 i jest mega. Wlaśnie odpalilem kinomaniaka na nim, ale nie dotrwalem do klikniecia "play", nie mam myszki do niego i szlag mnie trafil jak pilotem musialem gasic kolejne okna;p (ogolnie podchodzi zwkla myszka i klawiatura pod usb) ale mysle ze by normalnie filmy mozna z kinomaniaka ogladac.

5

mi kinomaniak nie bangla przez przeglagarke w TV tak jak i YT .... za to  do  YT , Ipla, itp. sa odpowiednie "aplikacje"  ale w przegladarce   brak Flash-a uniemozliwia  odpalenie filmow 

..i tak jest u starych na Samsungu i u mnie na LG

i can do this .. here, hold my beer