Odp: YAMAHA XT 660 X Opinie / wady / zalety:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » YAMAHA XT 660 X Opinie / wady / zalety:)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
twister bez żadnych problemów lata XT-kiem na gumie. Jedyną wadą tego motocykla jest nisko poprowadzony kolektor, wyższe krawężniki mogą być przeszkodą.
Cenna uwaga, dzięki Prelude:)
ja mojego używam tak:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=vj8EYB39Bi0[/url]
O k***a, poważnie jest różnica prawie 10 kg między ori wydechem, a tym WRP? Całkiem fajny wynik.
jakieś niecałe 9kg różnicy o ile dobrze pamiętam ;)
No to ładnie
ja mojego używam tak:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=vj8EYB39Bi0[/url]
Jak widać można...:) No i ładnie się prezentują te WRP - Można wiedzieć ile kosztuje taka przyjemność?
wydechy są zaadaptowane z CRF 250 ;)
Po ile teraz takowe śmigają to nie wiem, średnica rury jest taka sama.
jedynie homologacji na to nie ma ;) bo to pełen przelot.
jedynie homologacji na to nie ma ;)
A komu potrzebna homologacja?;) To ma brzmieć i wyglądać... i koniec dyskusji... panie władzo;) A tak na poważnie to jeżdząc prawie trzy sezony na przelotowym nie miałem z tego powodu spotkania z policja, nawet przy zatrzymaniu za prędkość czy nieodpowiednią jazdę nie było słowa na temat wydechu...
u mnie dokładnie tak samo ;) ale to już każdy indywidualnie podchodzi do tego 'problemu' ;)
moja koleżanka zrobiła sobie tripa z Polski do Portugalii i z powrotem. Do tego ostatnio była w Brnie. Także latać w trasy, te dłuższe też się da.
Będzie go prawdopodobnie sprzedawać, więc jak nie znajdziesz sprząta do wiosny, to się odezwij
moja koleżanka zrobiła sobie tripa z Polski do Portugalii i z powrotem. Do tego ostatnio była w Brnie. Także latać w trasy, te dłuższe też się da.
Będzie go prawdopodobnie sprzedawać, więc jak nie znajdziesz sprząta do wiosny, to się odezwij
Dzięki, dzięki:)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » YAMAHA XT 660 X Opinie / wady / zalety:)
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 78 zapytań