Odp: GoPro
*
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
*
byłeś czy jedziesz?
snowshow czy inny organizator?
Co do porownania Gopro. Dla mnie silver wygrywa. To co wazne to nasycenie kolorow i ostrosc sa lepsze niz w h2. Owszem, obraz jest ciemniejszy, ale to zaden problem. Byle program do edycji sobie z tym poradzi.
*
jakie koszty? Organizowana wyjdzie 1400 bez znizek. W cenie wszystko bez jedzenia. Ile skipass? Jak dlugo byles? ile nocleg? Podaj szczegoly.
*
Spoko. Dzieki.
Teraz nawet ta nowa HERO 3 jest od 999zł tylko że ona sprzętowo podobna do HERO 1 :D , najtaniej kupic HERO 1 lub PQI Air Cam również dobra kamera jednak nie aż tak popularna .
Do mnie już idzie HERO 3 oczywiście black, mam nadzieję ze do końca roku dojdzie, wtedy dam znać czy sprzęt warty ceny. . .
Do mnie już idzie HERO 3 oczywiście black, mam nadzieję ze do końca roku dojdzie, wtedy dam znać czy sprzęt warty ceny. . .
Na wiosne czekamy na jakiś przejebany filmik :)
Mroku, a ta kamerka PQI Air Cam to fajna podróbka gopro, jeśli chodzi o obudowe i zbliżony wygląd, a nagrywa całkiem nieźle.
Właśnie przyszła moja GoPro, na dzień dobry wiem że nie chce mi czytać karty 64gb którą wcześniej kupiłem wyskakuje ''SD ERR'' wiec nasza przyjaźń nie zaczyna sie kolorowo :/ A tak poza tym pilot działa w miarę fajnie, w miarę dlatego że po naciśnięciu przycisku wyłączania następuje to natychmiastowo, gorzej juz z włączaniem bo trzeba poczekać ok 2 sek. Juz mnie denerwuje niebieska dioda od czoła kamery sygnalizująca połączenie WiFi z pilotem, której nie da się wyłączyć(przynajmniej narazie nie udało mi sie tego rozpracować) Menu dosyć intuicyjne znacznie łatwiej je rozpracować niż w GoPro 1 , ponieważ podobnie jak w''2'' wyświetlacz ma więcej ''pikseli'', możemy wybierać rozdzielczość a w danej rozdzielczości różne ilości klatek oraz szerokość ekranu ''WIDE, MEDIUM, NARROW'' co do jakości zdjęć to się narazie nie wypowiadam bo juz ciemno, jutro porobie, i postaram sie wrzucić, jeśli mi transfer internetu pozwoli :)
Z kartami czesto jest problem i to nie zawsze wina GoPro. Pozycz od kogos inna i zobacz.
Jak do kompa wsadzam to hula normalnie, a w kam nie chce, szukam jakichś aktualizacji do go pro może pomoże. . .
Sformatuj kartę z gopro i pewnie pójdzie.
raku jak testy gopro?
przy okazji pytanie jaka masz kartę micro sd 64GB?
dasz rade przetestować jej prędkość zapisu i odczytu programem ATTO ?
do pobrania tu: [url]http://www.cdrinfo.pl/download2.php?filename=software/bench32_247.zip&id=7287090315&baza=soft&v=0[/url]
moja sandisk ultra SDXC co to niby miała mieć zapis do 30 Mb/s ma marne 12MB/s odczyt i 9MB/s zapis... lipa jakaś
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 55 zapytań