1

Temat: Siemano wszystkim.

Siema. Przystojny niewysoki brunet o niebieskich oczach... kur...a  to nie ten portal hehe ;) DOBRA TERAZ TAK NA POWAŻNIE :D
Mam na imię Michał i pochodzę ze Śląska, wiek 27 :D W przyszłym roku baaaardzo baaardzo bardzo chciałbym przesiąść się na Supermoto, a co z tego będzie zobaczymy. Ujeżdżam od 4 sezonów Z750 i najwyższy czas na zmiany. Mam nadzieję że pomożecie mi z doborem  konia ;) ale to na spokojnie! Jeszcze raz gorąco witam :)

Motocykl jest jak kobieta. Chwila nieuwagi i lądujesz w rowie ;)

2

Odp: Siemano wszystkim.

siemanko

Honda fmx 650

3

siema ;)

4

Siema

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

5

Siemano :)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

6

Powitać ;)

7

siema :D

speedfight II->senda ->DT50->Aprilia mx 125->drz 400->wr450

8

Siemasz Zetofilu ;)

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

9

Siemka

SmKTM terrOR #136

10 Ostatnio edytowany przez Mody85 (2012-12-12 17:00:18)

Dzięki za ciepłe powitanie ;) Nie chcę jeszcze zakładać tematów więc napiszę tu. Ogólnie interesują mnie sprzęty powyżej 50 KM.  Jakiś czas temu śmigałem od znajomego na Duke 640 i powiem wam że nawet spoko się latało. Chciałbym się od was dowiedzieć czy kupić typowego SM czy bardziej brudasa i przerobić? Nie wiem co mam myśleć również o sprzętach odpalanych kopką czy jak to się tam zwie :P Zeta przyzwyczaiła mnie do knefla, cyk i odpalone.

Motocykl jest jak kobieta. Chwila nieuwagi i lądujesz w rowie ;)

11

Siemanko.
Po pierwsze to poczytaj sobie tematy o zakupie SM. Jest tego tyle że do wiosny wszystkiego nie przeczytasz...

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

12

Siemano.

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

13

Siemanko!